Bratul Ostrov

bratul ostrov dunare

 

Bratul Ostrov

Bratul Ostrov este unul dintre bratele formate de Dunare inainte de frumoasa Delta pe care acest fluviu o formeaza la varsarea in Marea Neagra.

Album foto Bratul Ostrov

Harta zonala Bratul Ostrov

Descriere Bratul Ostrov

Bratul Ostrov se formeaza in punctul Localitatii Silistra pe partea bulgareasca a Dunarii si se desfasoara paralel cu drumul national DN3, strabatand Localitatea Ostrov. Pe acest brat al Dunarii s-a format una dintre cele mai cunoscute atractii turistice ale zonei: Insula Pacuiul lui Soare,  renumita datorita peisajelor ce reproduc o mica parte din peisajele si vegetatia specifica junglelor, dar mai ales datorita faptului ca in partea sa nordica se gasesc ruinele unei vechi fortificatii medievale bizantine: Cetatea Vicina. O plimbare cu barca pe acest brat poate reprezenta o modalitate relaxanta si placuta de petrecere a timpului liber. In sudul acestui brat se gaseste si Lacul Bugeac, un loc preferat de cei pasionati de pescuit, dar si de cei ce vor sa admire in voie flora si fauna specifica zonei.

Prezentare video Bratul Ostrov


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 



XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>