Cabana Piatra Arsa – Muntii Bucegi

cabane cabane montane cabane turistice muntii bucegi obiective turistice diverse obiective turistice judetul prahova

 

Cabana Piatra Arsa

Situata in inima muntilor, pe platoul Bucegi, Cabana Piatra Arsa face parte, alaturi de hotelul cu acelasi nume, din Complexul National Sportiv Piatra Arsa. Construita la o altitudine de 1950 de metri, la jumatatea distantei dintre Babele si Cota 2000 din Sinaia, cabana este locul ideal pentru evadarea din cotidian. Peisajul este unul de nedescris, insotit doar de sunetul naturii, ce te indeamna la relaxare.

Album foto Cabana Piatra Arsa

Harta zonala Cabana Piatra Arsa – Muntii Bucegi

Descriere Cabana Piatra Arsa

Cabana a fost transformata de-a lungul timpului intr-o baza sportiva. In apropierea acesteia se gasesc terenuri de schi pentru incepatori si avansati. Aceasta isi asteapta oaspetii cu facilitati precum telefon, apa curenta, incalzire cu gaze naturale,  curentul electric provenind de la reteaua publica.

Acest loc ideal pentru cazare nu duce lipsa de locuri, oferind pana la 140 de locuri, in camere de cate doua, trei, patru, opt sau chiar mai mult de opt paturi.

Pentru a ajunge la Complexul National Sportiv Piatra Arsa se poate urca pe poteca Schiel, din Busteni, in 4 ore, sau de la Cabana Babele sau Cabana Caraiman in aproximativ o ora. Pe timpul iernii, cele mai usoare cai de acces sunt cu telecabina, fie din Busteni prin Babele, urmat de un traseu de 2 ore pe platou, sau din Sinaia cu telecabina pana la Cota 2000 si un traseu de 2 ore.

In imprejurimi se pot face excursii la Crucea Caraiman, Babele, Pestera Ialomitei, Manastirea Pestera si Schitul Cocora.

Prezentare video Cabana Piatra Arsa


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 4

 
 1. doina
  2019-08-26
  10:52:54

  un loc frumos dar restaorantul lasa de dorit....servire f proasta ,,am comandat mamaliguta cu branza si smantana si a venit dupa 30 min cu mamaligura f rece si la intrebarea pusa bucataresei dc e rece mamaliguta a spus ,,ca se serveste la temperatura camerei,, probabil deaia a durat 30 min sa viana ..personal obraznic si servire f proasta...intr-un cuvant nu recomand restaorantul din incinta complexului..o sa fiti dezamagiti....( fara tinuta la ospatari..erau cu haine de strada ...mentionez ca in per cand am fost nu era aglomerat si erau clienti putini..in iulie )

   
 2. haya marton
  2017-09-05
  12:00:43

  hello,
  we want to visit piatra arsa on 29 - 30 / 9/ we are family of 5 people.
  please let as know if you have available room for as/
  thank you/
  Haya

   
 3. augustin
  2014-10-22
  01:39:03

  am lucrat la aceasta cabana . ca peisaj , relaxare , ordine , curatenie este bine , dar sunt foarte multri asa zisi sefi care giugiulesc barzoiul si nu muncesc mai ni ic toata ziua , si sunt foarte putini care muncesc .

   
 4. tabacu neli
  2013-12-17
  22:54:02

  Am fost de cateva ori.este ca o poveste care nu se mai termina.as vrea sa se vb si despre celelalte locuri din Romania .va doresc sa aveti parte de impliniri si belsug cat cuprinde.......in prag de sarbatorii.CRACIUN FERICIT SA AVETI CU TOTI.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>