Cabana Stana Regala – Sinaia Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sinaia cazare valea prahovei pensiune in sinaia pensiune pe valea prahovei

 

Cabana Stana Regala

Cabana Stana Regala sa afla intr-un peisaj mirific, unic in zona montana din Romania, situat la o altitudine de 1.270m. Natura superba, liniste deplina, conditii foarte bune de cazare, mancare ca acasa, un strop de istorie, toate le gasesti la Stana Regala. Dispune de 5 camere (18 locuri), restaurant cu preparate traditional romanesti, vanatoresti.

Capacitate de cazare:
3
2

Album foto Cabana Stana Regala


Facilitati cazare Cabana Stana Regala – Sinaia


Harta zonala Cabana Stana Regala – Sinaia

Descriere Cabana Stana Regala

Pe drumul spre Cota 1400, dupa restaurant Furnica, la circa 1 km se face la dreapta un drum pavat cu piatra, marcat cu indicatoare la dreapta “Stana Regala” si cu un numar de telefon montat pe zidul din dreapta drumului principal. Intrand pe acest drum, la circa 3,5 km dati direct de Stana Regala. Accesul auto este usor, se poate urca cu orice tip de masina. Drumul este accesibil si in conditii de iarna, dar pentru informatii referitoare la starea drumului (dupa ninsori de exemplu) a se contacta la telefon.
In afara de terasa deschisa Stana Regala dispune si de o terasa inchisa (vara ferestrele se demonteaza) cu 100 locuri, terasa in care se pot gusta produse romanesti delicioase. Cabana Stana Regala este clasificata cu trei stele, cazarea se face in camere duble, triple sau cu paturi multiple, fiecare camera are baie proprie. Incalzirea in camere se face centralizat, prin pardoseala, apa calda permanent. In plus exista un living cu semineu si canapele din piele, care se poate amenaja ca sala de conferinte cu 10-16 locuri (dota cu acces internet, flipchart, videoproiector, etc). Iarna exista partie de schi pentru incepatori, partie de sanie, echipament de schi pt inchiriat. Facilitati cazare: transport auto, ATV, internet wireless, echitatie, se accepta animale, parcare, masaj, jacuzzi, sauna, terasa, plata cu cardul, living, semineu, loc amenajat de joaca, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0726.764.262
Adresa: Str. Poiana Stanii nr.7, Sinaia


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>