Cascada Ciucas – Transilvania

atractii naturale cascada cascade cascade din transilvania cornesti turda

 

Cascada Ciucas

Defileul Hasdatelor gazduieste Cascada Ciucas, cascada ce atinge inaltimea de aproximativ 5 metri, avand la baza un mic lac realizat prin acumularea apei.

Album foto Cascada Ciucas – Transilvania

Harta zonala Cascada Ciucas – Transilvania


Descriere Cascada Ciucas – Transilvania

Cascada si lacul Ciucas, atractii turistice naturale de importanta locala, se gasesc pe cursul inferior al Vaii Hasdatii, nu departe de satul Cornesti, la sud-vest de Turda. La Cascada Ciucas se ajunge prin Turda,  Mihai Viteazu, Cornesti, pana la podul  de la Moldovenesti care trece peste Aries (cam 55 km din Cluj). Acolo se face un drum strans dreapta,  coborand pe langa rau, cam 1 km de drum pietruit.  Ajungi  la un pod care iti cam da de gandit daca sa il treceti sau nu cu masina, dar nu e o problema, poate fi trecut, apoi gasiti un loc de parcare, langa o padure de pini.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Pop Alexandra
    2013-11-18
    10:37:09

    Buna ziua! Pentru cei care ati vizitat judetul Cluj, va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la cateva intrebari privind judetul Cluj ca destinatie turistica. Chestionarul ma va ajuta sa realizez o lucrare stiintifica. Multumesc anticipat!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>