Cascada Putnei – Muntii Vrancei

atractii naturale cascada cascade lepsa muntii vrancei

 

Cascada Putnei

In apropiere de Lepsa, la doar cativa kilometri de aceasta, se gaseste Cascada Putnei, cunoscuta drept o rezervatie naturala de mici dimensiuni.

Album foto Cascada Putnei – Muntii Vrancei

Harta zonala Cascada Putnei – Muntii Vrancei


Descriere Cascada Putnei – Muntii Vrancei

Cascada se intinde pe aproximativ 80 de metri lungime, apa strangandu-se in lacul din apropiere, lac cu adancimea de cca 12 metri.

Turistii se pot opri aici mai mult timp, pentru a admira “bulboanele” sau ochiurile de apa ce se formeaza prin curentii produsi de curgerea raului.

Iarna, panorama este de poveste. Zona este imbogatita de bulgarii de zapada si de patura de omat asezata pe malurile raului.

Cateva clipe petrecute pe langa valtoarea apelor Putnei vor aduce cu siguranta relaxare fizica si psihica, cascada avand, intr-o anumina masura si efecte terapeutice. Cascada Putnei poate fi accesata si pe jos, la pas, aflandu-se la doar o ora distanta de mers pe jos de Vila Jollie.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. bogdan
    2012-12-09
    13:19:48

    da, am fost in 2011 , o zona superba, un peisaj mirific dar unde se observa si urma omului... din pacate prea adanc intiparita...

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>