Clubul de Echitatie Robin Hood – Potigrafu

clubul de echitatie robin hood clubul de echitatie robin hood - potigrafu echitatie herghelie herghelii potigrafu

 

Clubul de Echitatie Robin Hood

Clubul de echitatie Robin Hood s-a format in anul 2008, iar astazi este extins in doua locatii: Clubul de Echitatie Bucuresti-Potigrafu si Clubul de Echitatie Comarnic situat pe Valea Prahovei.

Album foto Clubul de Echitatie Robin Hood – Potigrafu


Harta zonala Clubul de Echitatie Robin Hood – Potigrafu

Descriere Clubul de Echitatie Robin Hood – Potigrafu

Padocul aflat la Potigrafu-Gorgota este inconjurat de mai mult de 1400 ha de padure si aici se si organizeaza cursuri de echitatie. Locatia se afla la mica distanta de Bucuresti si Ploiesti, aflandu-se la jumatatea distantei dintre cele doua localitati, avand posibilitatea de a intra chiar de pe DN1.

Clubul ofera numeroase servicii, printre care cursuri de echitatie, echitatie de agrement pentru copii si adulti. De asemenea, de aici aveti posibilitatea de a inchiria cai si ponei, dar si de a cumpara. Clubul de echitatie Robin Hood dispune de o pensiune pentru cai si ponei si ofera posibilitatea transportului.

Clubul de Echitatie Bucuresti-Potigrafu va propune sedinte de echitatie cu cai de rasa, foarte cuminti si bine educati pentru copii si adulti incepatori sau avansati, sub atenta supraveghere a instructorilor.

Persoanele experimentate au posibilitatea de a calari pe un traseu prestabilit fara instructor.

Baza poate fi accesata pe toata perioada anului, insa, pe timp de iarna sedintele de calarie se tin in manejul acoperit, care a fost amenajat special pentru echitatie.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>