Complex CampoEuroClub – Partizani Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare partizani cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in partizani

 

Asezat pe malul bratului Sulina, intr-un cadru pitoresc, satul de vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.

Capacitate de cazare:
20
4

Album foto Complex CampoEuroClub – Partizani

Facilitati cazare Complex CampoEuroClub – Partizani


Harta zonala Complex CampoEuroClub – Partizani

Descriere Complex CampoEuroClub – Partizani
Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min cu ambarcatiunile noastre sau cu pasagerul (prima oprire pe traseul Tulcea-Sulina) , cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.

Prin serviciile si confortul oferit, prin locatia sa de exceptie, CampoEuroClub va transforma vacanta in Delta Dunarii intr-o experienta unica, de neuitat.
Veti descoperi culoarea vie si aerul curat al acestui “Paradis al pasarilor”, cum mai este numita impresionanta Delta a Dunarii.

Cazare
Satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie un numar total de 48 de locuri de cazare, din care 40 de locuri in cele 20 de bungalow-uri si 8 locuri in cabana principala.

Dotari bungalow: Camera cu 2 paturi si grup sanitar propriu, Camera cu pat matrimonial si grup sanitar propriu, Apa calda 24/24 ore, Mini-veranda

Dotari cabana principala: 2 camere cu grup sanitar propriu, 2 camere cu grup sanitar comun, Apa calda 24/24 ore, Mini veranda, Balcon, TV, Aer conditionat.

In plus CampoEuroClub dispune de 20 de locuri pentru corturi (6m x 4m) pentru care se asigura dusuri cu apa calda, WC, spalator vase si gratar. Complexul dispune de 25 de locuri de parcare.

Restaurant
Satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie o gama larga de preparate cu specificul Deltei, cat si a localitatii Partizani. Astfel in cadrul restaurantului nostru puteti servi:
– Preparate locale pescaresti (Bors pescaresc Partizani)
– Retete specifice zonei de Delta (ciorba de peste, plachie, saramura, chiftelute Delta)
– Mancaruri traditionale romanesti
Toate mancarurile sunt preparate de personal calificat, direct in restaurantul din incinta Satului de vacanta cu produse din ferma proprie (legume, oua, carne etc.).

Obiective turistice
Nava Rostock – Partizani
Rostock a fost o nava sub pavilion ucrainean care a esuat si s-a scufundat in Bratul Sulina al Dunarii in dreptul Localitatii Partizani in data de 2 septembrie 1991.

Scoaterea la suprafata a epavei a durat mai bine de 14 ani, operatiunea luand sfarsit abia la 3 noiembrie 2005. In tot acest timp circulatia fluviala pe Bratul Sulina a fost sever afectata. Blocarea partiala a senalului navigabil al Bratului Sulina a obligat navele de mare tonaj sa treaca prin Canalul Dunare-Marea Neagra, pentru care taxele de tranzit percepute de statul roman sunt mai mari.
Incercarile de scoatere la suprafata a epavei au costat si viata a doi scafandrii.
Inainte de a ne imbarca la bordul navelor proprii spre Satul de Vacanta CampoEuroClub, putem poposi pentru cateva ore in Orasul Tulcea.

Monumentul Independentei – Tulcea
Piatra de temelie a Monumentului a fost pusa in octombrie 1879 cu prilejul vizitei la Tulcea a domnitorului Romaniei Carol I de Hohenzolern, insotit de Mihail Kogalniceanu, general-medic Carol Davila si colonelul Dimitrie Lecca , ministru de razboi. In ziua respectiva, la baza fundatiei au fost ingropate, alaturi de un pergament, si decoratiile lui Carol Davila. Inaugurarea monumentului s-a desfasurat in prezenta familiei regale, la 2 mai 1904. Monumentul Independentei se afla pe Dealul Monumentului si este inconjurat de un parc frumos amenajat.

Muzeul de Stiintele Naturii Delta Dunarii si Acvariul din Tulcea
Muzeul cunoscut si ca Muzeu al Deltei Dunarii, prezinta cele mai importante specii de flora si fauna caracteristice principalului ecosistem din Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii. De aceea, inainte de a calatori in Delta Dunarii, este recomandata o vizita la acest muzeu.

– Faleza Tulcea
– Concert pe faleza din Tulcea de Zilele Orasului (Sf. Maria – august 2011)
– Trenul din gara feroviara – Tulcea

Activitati:

Pentru petrecerea timpului liber, satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie o gama larga de activitati de agreement.

Excursii speciale in Delta Dunarii:
– Plimbari cu salupe rapide
– Plimbari cu vaporasul
– Partide de pescuit
– Excursii pe trasee comandate
– Mini excursii cu ATV-ul
– Plimbari cu caiace
– Plimbari cu barci cu motor
– Plimbari cu catamaranul pentru grupuri de pana la 15 pers.

Pentru buna dispozitie in cadrul satului de vacanta, va puteti delecta cu urmatoarele jocuri si activitati:
– Cursuri de ATV
– Cursuri pentru incepatori de condus barci cu motor
– Cursuri de pescuit pentru incepatori
– Cursuri de orientare in teren
– Jocuri de Darts
– Carti de joc
– Jocuri de sah si table
– Masa de ping-pong
– Palete badminton
– Masa biliard
CampoEuroClub organizeaza partide de pescuit, excursii pe trasee comandate, spectacole cu interpreti, lumini, muzica si karaoke. De asemenea se pot viziona meciuri de fotbal si alte evenimente importante la TV cu ajutorul proiectorului cinematic.

Contact
Telefon: 0744.649.198
Email: office@campoeuroclub.ro
Website: www.campoeuroclub.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>