Complex Vraja Vacantei – Capalna

2 margarete cazare capalna cazare in transilvania cazare judetul alba cazare pensiune cazare pensiune 2 margarete cazare transalpina pensiune in capalna pensiune pe transalpina

 

Complex Vraja Vacantei

Complexul turistic Vraja Vacantei este situat intr-o pitoreasca zona de pe Valea Sebesului, aproape de barajul de acumulare din Localitatea Capalna. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta locatie aduce un plus de farmec vacantelor petrecute aici, unde, pe langa peisajele montane ce impresioneaza in orice sezon, turistii vor beneficia de servicii de calitate. Accesul catre complex se realizeaza foarte simplu urmand traseul drumului national DN67C, cunoscut si sub denumirea mai populara de Transalpina, cea mai pitoreasca sosea transcarpatica din Romania.

Facilitati cazare Complex Vraja Vacantei

Album foto Complex Vraja Vacantei

Harta zonala Complex Vraja Vacantei – Capalna

Facilitati Complex Vraja Vacantei

In cadrul complexului Vraja Vacantei turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: loc de parcare, terasa exterioara, gratar exterior, bucatarii mobilate si utilate (frigidere, cuptor cu microunde, prajitor de paine, vesela etc.), incalzire centrala, apa calda permanent, piscina, jacuzzi, instalatie TV prin satelit.

Facilitati camere Complex Vraja Vacantei

Complexul Vraja Vacantei sta la dispozitia turistilor cu 22 locuri de cazare in 3 camere duble in pensiune si 8 camere duble in casutele din popasul turistic. Toate camerele sunt dotate cu strictul necesar.

Facilitati extra Complex Vraja Vacantei

Se pot organiza trasee pentru vizitarea Cetatii dacice Capalna, trasee pentru pasionatii de 4×4, activitati team-building.

Contact Complex Vraja Vacantei

Telefon fix: 0258.760.500
Mobil: 0765.061.410, 0788.596.234
Email: info@vrajavacantei.ro


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 3

 
 1. Saru
  2016-08-16
  07:02:17

  Locația excelenta proprietarul lasă de dorit.

   
 2. Grig
  2014-03-28
  13:27:55

  Frumoasa si foarte buna locatie!
  Din pacate, localizarea dvs. pe harta este gresita! Coordonatele corecte (cca. 2,7 km pe sosea, spre sud) sunt:
  45.824578N 23.610199E
  Daca s-ar putea sa corectati, ar fi bine!
  Cu stima,
  Grig

   
 3. Grig
  2013-08-23
  15:20:44

  O locatie foarte bine amplasata si excelent intretinuta.
  Raport pret/calitate excelent.
  Casutele sun de fapt niste apartamente (2 camere duble, baie cu dus, bucatarie/chicineta echipata), cu gratar propriu in fata si loc de parcare langa/intre casute. Raul Sebes la 30 m de casuta.
  Proprietarul (dl. Vasile) foarte atent si de incredere, restul personalului discret dar fara repros.
  Toata aprecierea mea si succes in continuare.
  PS: 4 casute = 16 locuri, excelent loc pentru team-building si alte asemenea activitati. Acces rapid pe Transalpina si locatiile / punctele de interes adiacente.
  LeGrig, BFIT