Complexul Turistic Albota – Sibiu

sibiu

 

Complexul Turistic Albota

Complexul Turistic Albota este siutat in Arpasu de Sus sub muntii Fagaras, jud. Sibiu si dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, TV-satelit, telefon, incalzire centrala si majoritatea au balcon cu vedere deosebita spre Caldarea Arpaselului.

Album foto Complexul Turistic Albota

Harta zonala Complexul Turistic Albota – Sibiu

Descriere Complexul Turistic Albota

In restaurant sau pe terasa pensiunii poti degusta mancaruri traditionale locale. Carnea si branza provin din ferma aflata in localitatea Poienita. Aici poti savura gustul unic al produselor naturale. Poti pescui singur pastravii din rau sau chiar din lacul special amenajat. Pensiunea dispune de 3 sali de conferinte (20-100 pers.) in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati.

Pe timp de seara se fac focuri de tabara sau se organizeaza seri folclorice sustinute de formatiile de muzicanti. Iubitorii de miscare au sansa de a face plimbari cu ATV-uri, calare, in trasura sau cu bicicletele observand astfel panorama oferita de campia si de Muntii Fagaras. Aveti posibilitatea de a juca un meci de tenis de masa sau puteti pleca in drumetile organizate prin rezervatie, accesand traseele marcate.

Aveti la dispozitie o sala de fitness, sauna, minipiscina si jacuzzi pentru o relaxare completa. Seara se organizeaza un concurs de karaoke la lumina focului de tabara. Poate fi observata de aici Valea Arpaselului, alaturi de Caldare si de Rezervatia Naturala, care sunt protejate de Varful Albota si de Varful Buteanu.

Lacurile pastravariei au fost organizate in mod natural, formand o imagine de neuitat ce poate fi admirata respirand aerul proaspat montan, in sunetul melodios al susurului de parau.

Toate aceste peisaje minunate se dezvolta la Albota, imediat sub Muntii Fagaras, cum treci de satul Arpasu de Sus.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>