Complexul turistic Mila 35 – Delta Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea hotel in tulcea

 

Complexul turistic Mila 35 - Delta Dunarii

Complexul turistic Mila 35 este unul dintre cele mai cautate spatii de cazare in Delta Dunarii. Aici puteti petrece o vacanta de vis in inima Deltei Dunarii, bucurandu-va de splendoarea unica a naturii si beneficiind in acelasi timp de dotari si facilitati moderne.
Clasificat la categoria trei stele, Complexul turistic Mila 35 se situeaza la numai 7 mile marine distanta de orasul Tulcea si se intinde pe o suprafata de 20.000 mp pe malul stang al Bratului Tulcea.

Capacitate de cazare:
26
3
1

Album foto Complexul turistic Mila 35 – Delta Dunarii

Facilitati cazare Complexul turistic Mila 35 – Delta Dunarii


Harta zonala Complexul turistic Mila 35 – Delta Dunarii

Descriere

Clasificat la categoria trei stele, Complexul turistic  Mila 35 se situeaza la numai 7 mile marine distanta de orasul Tulcea si se intinde pe o suprafata de 20.000 mp pe malul stang al Bratului Tulcea.
Complexul, construit pe structura unei foste cherhanale pescaresti, imbina armonios elemente de arhitectura specifica Deltei Dunarii cu dotari moderne.
Dispune de 60 de locuri de cazare in doua corpuri de cladire, corpul I compus din parter si etaj si corpul II, dispuse astfel:
– 1 apartament
– 3 camere cu pat matrimonial
– 26 camere duble
Camerele sunt dotate cu instalatii de aer conditionat, televizor, telefon, minibar, baie proprie, centrala proprie de incalzire, apa calda.
Pentru cei care sunt in cautarea celor mai bune conditii de cazare in Delta Dunarii, Mila 35 este locul ideal.

Relaxare
Complexul turistic Mila 35 dispune de o multitudine de facilitati menite sa asigure o vacanta de neuitat in Delta Dunarii.
De la restaurantul cu 120 de locuri, unde pot fi servite preparate pe baza de peste specifice Deltei Dunarii, pana la numeroasele locuri de relaxare si distractie, precum piscina, barurile, terasele, terenurile de sport, salile de jocuri si iazul de pescuit, sporturile nauice, toate va asteapta sa petreceti un sejur de vis in Delta Dunarii.

Transport
Accesul in Complexul turistic Mila 35 se face pe apa. Transportul Tulcea – Mila 35 si retur este asigurat de flota complexului.

Facilitati
Pe langa conditiile excelente de cazare si dotarile moderne cu toate utilitatile necesare, Complexul turistic Mila 35 ofera o gama larga de facilitati: diferite locuri de distractie, restaurant cu o bucatarie pentru toate gusturile, sala de conferinte utilata pentru organizarea de seminarii, training-uri, team building-uri sau conferinte.

Restaurant
Restaurantul hotelului a fost conceput pentru o capacitate de 120 de locuri si ofera o bucatarie specifica Deltei Dunarii, imbinand specialitati traditionale (pastrama de crap, icre de stiuca, bors pescaresc, saramura de somn, peste la protap etc) cu cele sofisticate (crochete de salau, stiuca umpluta, calcan etc) menite sa satisfaca cele mai rafinate gusturi.

Locuri de distractie
Complexul turistic Mila 35 pune la dispozitia oaspetilor o gama variata de locuri de distractie, precum:
– baruri si terase
– cuptor pe lemne si gratar
– crama
– discoteca
– piscina
– teren de sport cu iarba artificiala cu instalatie nocturna
– sala de jocuri (biliard, tenis de masa, darts, rummy, televizor cu DVD)
– iaz propriu (populat) in care turistii se pot antrena inainte de marea partida de pescuit
– caiac, canoie

Sala de conferinte
Sala de conferinte dispune de toate dotarile tehnologice necesare pentru organizarea in cele mai bune conditii de seminarii, training-uri, team building-uri sau conferinte.
Sala de conferinte are 60 de locuri si este utilata cu:
– internet wireless
– videoproiector
– retroproiector
– ecran de proiectie
– flip-chart
– witeboard
– microfoane si statie de amplificare
– instalatie de traducere simultana prin infrarosu

Contact
Telefon: 0744.688.404, 0740.231.317
Fax: 0240.506.111
Email: info@mila35.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>