Hostel Sibiu Locatie clasificata la 2 stele

2 stele cazare hotel cazare hotel 2 stele cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare sibiu hostel hostel sibiu hostel sibiu - sibiu hosteluri hotel in sibiu

 

Hostel Sibiu

Situat intr-un cartier linistit al Sibiului, la 2 km de aeroport, hostel Sibiu va asteapta cu o atmosfera ospitaliera, tipica zonei Sibiului si marginimii. Deschis in anul 2007, hostel Sibiu va invita sa vizitati unul din cele mai vechi si totodata cel mai frumos oras din Romania si sa descoperiti atmosfera romantica si prietenoasa care face orasul Sibiu sa fie cu totul si cu totul deosebit.

Capacitate de cazare:
1
1
3
5

Album foto Hostel Sibiu


Facilitati cazare Hostel Sibiu


Harta zonala Hostel Sibiu

Descriere Hostel Sibiu

Hostel Sibiu va pune la dispozitie un total de 10 camere primitoare fiecare din ele cu baie proprie si televizor. Clientii nostri au acces la bucatarie si pot beneficia din partea noastra de parcare privata. Hostel Sibiu va propune cateva din locatiile “magnet de turisti”: primul muzeu din Romania, Muzeul Brukenthal deschis inca din 1817 fiind la acea vreme al 2-lea muzeu din Europa, are o vasta colectie de picturi, sculpturi si carti, multe din ele find unicat. Muzeul Astra, include pe langa Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra din Dumbrava Sibiului, care este cel mai mare muzeu in aer liber din Europa.
Hostel Sibiu va mai invita la o plimbare prin centru istoric al orasului pentru a putea admira cladirile si bisericile incarcate de istorie. Hostel Sibiu va asteapta pe strada Ogorului nr 26 A intr-o atmosfera calda si primitoare. Aici puteti beneficia de servicii si facilitati complete la preturi mai mult decat accesibile. Toate camerele sunt complet utilate si dispun de baie proprie, TV si acces la bucatarie. Hostel Sibiu va mai invita la o plimbare prin centru istoric al orasului pentru a putea admira cladirile si bisericile incarcate de istorie. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie. Facilitati camere: incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0369.566.438, 0748.114.741
Fax: 0369.566.438
Adresa: Sibiu
Website: www.hostel-sibiu.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>