Hotel Acvila – Moieciu de Jos Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare moieciu cazare rucar bran moieciu hotel in moieciu hotel in moieciu de jos

 

Hotel Acvila - Moieciu de Jos

Situat in localitatea Moieciu de Jos, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara, Hotelul Acvila ofera turistilor o imbinare de confort, rafinament si ospitalitate pentru petrecerea unor vacante si weekend-uri de vis, intr-un peisaj superb de unde puteti admira crestele Pietrei Craiului si ale Muntilor Bucegi.

Capacitate de cazare:
7
7
1
2

Album foto Hotel Acvila – Moieciu de Jos

Facilitati cazare Hotel Acvila – Moieciu de Jos


Harta zonala Hotel Acvila – Moieciu de Jos

Descriere Hotel Acvila – Moieciu de Jos
Agentia de turism Arrow International Travel  a deschis in iulie 2004 propriul complex turistic numit Acvila, clasificat la 3 stele.
Hotelul Acvila se afla in localitatea Moieciu de Jos, situata in judetul Brasov, pe DN 73 Brasov – Pitesti, la 30 de km de orasul Brasov, la 25 de km de Predeal si la doar 3 km de Castelul Bran.
Accesul in Moieciu, din Bucuresti se face pe drumul European E60, distanta intre cele doua localitati fiind de 182 km.
Personalul Hotelului Acvila este pregatit sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat sejururile petrecute la hotel sa devina o amintire de neuitat.

Cazare
Hotelul Acvila dispune de 14 camere duble spatioase cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial si 2 garsoniere cu pat matrimonial.
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus sau cada (in apartament), mobilier din lemn masiv, balcon (10 camere + apartament), TV color + cablu, minibar, telefon, apa calda si caldura. Totalul locurilor de cazare este de 34, cu posibilitatea de suplimentare cu 7 paturi.
Hotelul Acvila mai dispune de restaurant cu specific romanesc si international, cu o capacitate de 50 locuri si o crama cu 40 de locuri, cu posibilitatea organizarii de evenimente, mese festive, petreceri de nunta sau botez, etc.
Parcare proprie de 20 locuri, monitorizata cu camere video, pusa gratuit la dispozitia clientilor hotelului.
Pentru petrecerea unui sejur de neuitat, oferim oaspetilor nostri diverse posibilitati de petrecere a timpului liber:
– sala de jocuri dotata cu o masa de biliard, o masa de tenis, un joc darts, sah, table, rummy;
– sala de fitness dotata cu aparate de forta si de fitness;
– sauna umeda cu roca vulcanica.
Cele 2 terase de care dispune hotelul pun la dispozitia oaspetilor un loc minunat de recreere si  relaxare, 2 balansoare si posibilitatea organizarii de focuri de tabara si prepararea traditionalelor fripturi la gratar.
Pentru firmele ce doresc organizarea de activitati de training si team-building Hotelul Acvila pune la dispozitie 2 sali de conferinta cu 18, respectiv 40 de locuri, dotate cu video-proiector multimedia, ecran proiectie, laptop, flipchart, copiator si acces internet, precum si intermedierea de programe out-door de team-building (inchiriere ATV, paintball, sporturi aeronautice, drumetii, etc).
Alte servicii de care puteti beneficia in cadrul hotelului:
* room service
* servicii de spalatorie si calcatorie
* internet wireless in receptia si restaurantul hotelului
* plata cu cardul

Atractii turistice
Asezat intr-un ansamblu geografic de un pitoresc aparte cu o perspectiva peisagistica exceptionala, invecinandu-se cu zone cu o puternica incarcatura istorica, satul Moieciu de Jos este punctul de plecare ideal pentru micile excursii de vizitare a numeroaselor obiective turistice.

Obiective turistice naturale:
* Parcul National Piatra Craiului
* Cheile Moeciului
* Cheile Dambovicioarei
* Pestera Dambovicioarei
* Pestera cu Lilieci
* Cheile Gradistei
* Masivul Iezer-Papusa (Rucar)
* Cascada “La Chisatoare”

Obiective turistice culturale:
* Castelul Bran
* Muzeul castelului Bran (Vama)
* Capela Inima Reginei Maria (Bran)
* Cetatea Rasnov
* Piata Sfatului si Biserica Neagra din Brasov
* Biserica Adormirea Maicii Domnului (Moieciu, Cheia) construita in 1813 din piatra de rau, lana tigaie (in loc de mortar) si var.

Obiceiuri si traditii specifice:
* martie – plecarea oilor la munte
* 25 aprilie – masurarea laptelui, alegerea celui mai bun crescator de animale
* mai – plecarea oilor la munte
* iunie – masurarea laptelui
* 24 iunie – olimpiada de vara de la Sirnea
* 20 iulie – Santilie
* 25–26 iulie – targul de vara de la Moieciu
* 9 august – Targul Pantilimon
* august (ultima duminica) – Nedeia Muntilor
* 30-31 august – Serbarea Traditionala a Branului unde se serveşte bulzul dacic şi se dansează pe cântecele populare româneşti, în poiana unde s-a descoperit caseta cu inima Reginei Maria
* octombrie – Ravasitul oilor – in ultimele 3 zile ale lui octombrie se organizează serbarea naţională numită “Răvăşitul oilor” – coborârea oilor de la munte şi preluarea lor de către proprietari. Cu această ocazie se dansează şi se mănâncă pe săturate pastramă de oaie, bulz şi alte preparate specifice, asortate cu must gustos obţinut in gospodariile proprii.

Contact
Telefon: 0268.238.082
Mobil: 0747.031.940, 0724.311.101
Email: contact@hotelacvila.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>