Hotel Ami – Baile Felix Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare baile felix cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in crisana cazare judetul bihor hotel in baile felix

 

Hotel Ami

Hotelul Ami a fost deschis in anul 2008 fiind cotat la categoria de trei stele superior de Ministerul Turismului. Hotelul va ofera 60 de locuri de cazare repartizate in 30 de camere dotate cu balcon, aer conditionat, baie proprie, incalzire centrala, telefon, tv, seif si internet, o sala pentru conferinte de 40 de locuri.

Capacitate de cazare:
6
1

Album foto Hotel Ami


Facilitati cazare Hotel Ami – Baile Felix


Harta zonala Hotel Ami – Baile Felix

Descriere Hotel Ami

Hotel Ami este situat in centrul statiunii Baile Felix la 20m departare de lacul cu lotusi si sub 100m de principalele piscine din statiune. Serviciile ireprosabile pe care le ofera hotelul Ami situat in Baile Felix sunt dovada renumelui pe care hotelul si restaurantul nostru il poarta printre clientii nostri. Este un hotel de 3 stele si dispune de 1 apartament si 27 camere de lux, toate sunt dotate cu bai proprii, pat matrimonial, televizor, cablu Tv, internet, frigider si aer conditionat, dotat cu un lift modern.
Hotelul mai dispune de un restaurant modern cu 140 locuri si are prevazut sala separata pentru nefumatori, se pot organiza mese festive, nunti, botezuri, simpozioane, conferinte, etc. Restaurantul este deschis atat pentru turistii cazati la hotel cat si pentru cei cazati la alte unitati de cazare. Pentru turistii cazati la hotelul nostru intermediem tratament balnear la Spitalul de Recuperare, unde puteti beneficia de 4 proceduri gratuite timp de 10 zile.
Pentru aceasta aveti nevoie de biletul de trimitere de la medicul de familie, si adeverinta de la locul de munca sau cuponul de pensie. Facilitati cazare: transport auto, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, seif in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0745.823.162, 0259.318.383
Fax: 0259.319.554
Adresa: Baile Felix


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>