Hotel Andy – Predeal Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare predeal cazare valea prahovei hotel in predeal hotel pe valea prahovei

 

Hotel Andy - Predeal

Hotelul Andy este situat la 20 de min de Brasov, la 5 min de gara Predeal, intr-un cadru natural deosebit pe drumul ce urca spre Trei Brazi. Intr-un peisaj incantator la marginea padurii hotelul Andy din statiunea Predeal va ofera un confort deosebit intr-o atmosfera calda si intima la cele mai bune preturi.

Capacitate de cazare:
18
9
3
1

Album foto Hotel Andy – Predeal

Facilitati cazare Hotel Andy – Predeal


Harta zonala Hotel Andy – Predeal

Descriere Hotel Andy – Predeal

In restaurantul terasa si barul hotelului puteti savura in conditii incantatoare o gama foarte variata de preparate si bauturi, de la bautura preferata pana la cele mai bune preparate culinare romanesti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti. Elegantul restaurant are o capacitate de 65 de locuri, terasa (acoperita) 80 locuri pt barbeque,  salon mic dejun 35 locuri. Lounge bar Oriental si de room sevice 25 locuri.

Salile de conferinta 3 la numar ideale pentru orice eveniment cu o capacitate de 15 locuri in livingul apartamentul prezidential si o sala modulara de 2×45 locuri teatru sau 1×45 locuriu shape au lumina naturala si mobilier modulat astfel garantand succesul intrunirilor dumneavoastra.

Facilitati:
– 18 camere duble matrimoniale
– 9 camere duble twin
– 3 apartamente ( max 4 pers) pret majorat cu 35 la suta
– 1 apartament prezidential la etajul 4 cu o panorama deosebita, cu acces separat din parcarea subterana
– la ocuparea intregului hotel apartamentul prezidential este oferit la un pret fara concurenta

Contact

Tel: 0268.455.053 | 0751 078 733
Fax: 0268.455.059
Adresa: Predeal, str. Trei Brazi nr. 20, cartier Vladet


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>