Hotel As – Borsa Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare borsa cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in maramures cazare judetul maramures hotel in borsa

 

Hotelul As din Borsa, Maramures, este situat in complexul turistic Borsa. O constructie noua, ce respecta toate standardele U.E.. Hotelul As este pregatit sa satisfaca toate pretentiile dumneavoastra si sa va asigure un sejur placut.

Capacitate de cazare:
9
25
2

Album foto Hotel As – Borsa

Facilitati cazare Hotel As – Borsa


Harta zonala Hotel As – Borsa

Descriere Hotel As – Borsa

Hotelul As dispune de 36 spatii de cazare, structurate in 25 camere double matrimoniale, 9 camere double in regim twin si 2 apartamente.

Hotel As dispune de asemenea de restaurant cu o capacitate de aproximativ 120 de locuri si bar pentru 20 de persoane, sala de conferinte, telefonie in tara si strainatate si multe alte servicii.


Centru conferinte:
Cele 2 sali de conferinte ale hotelului dispun de aparatura de ultima generatie si au capacitati de 40, respectiv 100 locuri.

Timp liber: In statiune exista 2 partie de schi, functionale in perioada sezonului de schi dar se poate urca tot restul anului pe munte. Zona este deosebit de interesanta si frumoasa, cu numeroase atractii turristice: Vf. Pietrosul Rodnei, Cascada Cailor, Vf. Puzdrele, etc. De asemenea este locul ideal de plecare catre traseul de vizitare a bisericilor de lemn maramuresene de pe Valea Izei, dar si a manastirilor din Bucovina

Atractii turistice
Borsa o statiune ce ofera o multime de oportunitati pentru petrecerea concediului intr-un mod placut.

Hotel As este punctul de plecare ideal daca doriti sa urcati pe munte, sa practicati sporturile de iarna sau sporturile extreme.

Camerele sunt dotate cu:
acces internet, tv si cablu tv ( 53 de canale nationale si internationale ), telefon cu linie directa (nationala si internationala), minibar.

Contact
Telefon: 0262.342.333
Fax: 0262.342.430
Mobil: 0748.584.540, 0748.331.958
Email: hotel.as@borsa.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>