Hotel Astoria – Alba Iulia Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare alba iulia cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul alba hotel in alba iulia

 

Hotel-Astoria

Hotelul Astoria este o unitate de cazare noua in peisajul turistic al orasului Alba Iulia care satisface cele mai rafinate gusturi ale turistilor. Hotelul dispune de 18 camere cu 2 paturi, 11 camere cu pat matrimonial si 1 apartament, toate camerele sunt dotate cu climatizare individuala, baie cu cabina de dus, televizor lcd, telefon, minibar, internet clasic, produse cosmetice pt baie.

Capacitate de cazare:
18
11
1

Album foto Hotel Astoria


Facilitati cazare Hotel Astoria – Alba Iulia


Harta zonala Hotel Astoria – Alba Iulia


Descriere Hotel Astoria

Hotelul Astoria este un complex turistic nou situat la 2 km de Alba Iulia pe drumul catre Cluj-Napoca, clasificat la 3 stele cu servicii si dotari de 4 stele. Are acces facil din DN1 si se afla intr-o zona linistita si nepoluata, cladirea fiind inconjurata de spatii verzi generoase. Pentru nevoi de afaceri, hotelul ofera servicii si utilitati de office si servicii de concierge. Pentru organizarea de evenimente hotelul va pune la dispozotie atat restaurantul cu bucatarie traditionala si internationala cat si sala de conferinte cu o capacitate de maxim 220 de locuri si echipata pentru a satisface cele mai exigente gusturi in materie de intruniri de afaceri (sonorizare profesionala, ecran de proiectie de 3X4m, videoproiector, flipchart, whiteboard, microfoane fixe si mobile, aer conditionat).
Hotelul mai dispune de o terasa de 60 locuri asezata pe malul unui lac si de o zona de barbecue cu trei foisoare de 18 locuri fiecare. Stil, rafinament, lux, servicii prompte, discrete si de calitate – asa se poate descrie in cateva cuvinte hotel Astoria. De remarcat este curtea interioara de la Astoria, la care au acces si nerezidentii hotelului. Hotelul Astoria, isi asteapta oaspetii cu spatii de cazare care imbina perfect bunul gust, confortul si serviciile de cea mai buna calitate. Facilitati cazare: fax, transport auto, TV in living, internet wireless, rau in curte, parcare, gradina/curte, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0258.842.335, 0731.190.948, 0731.190.920
Fax: 0258.842.336
Adresa: Alba Iulia


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>