Hotel Baden – Calarasi

3 stele cazare calarasi cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in muntenia cazare judetul calarasi hotel in calarasi

 

Hotel Baden

Hotelul Baden este unul dintre cele mai cunoscute astfel de locatii din judetul Calarasi, fiind localizat intr-un cadru natural deosebit si linistit, pe malul Dunarii, la o distanta de aproximativ 8 km distanta de centrul Orasului Calarasi. Serviciile si facilitatile puse la dispozitie in cadrul acestui complex hotelier sunt demne de standardele europene, ceea ce face ca aceasta locatie sa fie considerata una dintre cele mai elegante din intreaga zona.

Facilitati cazare Hotel Baden

Album foto Hotel Baden

Harta zonala Hotel Baden – Calarasi

Facilitati cazare Hotel Baden

Hotelul dispune de  53 de camere si 3 apartamente, restaurant, cafenea, sala de conferinte, terasa, parcare.

Facilitati camere Hotel Baden

Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale sau twin, televizoare LCD, aer conditionat, baie cu cabina de dus, cablu TV, internet, room service, birou de lucru, mini bar, prosoape, halat si papuci de baie, telefon cu acces international, uscator de par, etc.

Facilitati extra Hotel Baden

Datorita avantajului de a se afla exact pe malul Dunarii, ofera o priveliste extraordinara asupra apei si a orasului Silistra din Bulgaria, acesta fiind situat chiar la granita Romania – Bulgaria. Alt avantaj este ca trecerea cu FerryBoat-ul se face chiar prin fata parcarii private a hotelului, ceea ce va ofera ocazia de a vizita Bulgaria, fara niciun fel de inconvenient.

Contact Hotel Baden

Telefon: 0372.745.088, 0373.550.180
Email: rezervari@hotel-baden.ro