Hotel Bucovina – Vatra Dornei Locatie clasificata la 2 stele

2 stele cazare hotel cazare hotel 2 stele cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare vatra dornei hotel in vatra dornei

 

Hotel Bucovina - Vatra Dornei

Tinutul Bucovinei, renumit pentru manastirile construite de boierii si domnii Moldovei, va ofera privelisti de o rara frumusete, va invita sa descoperiti puritatea naturii, misterul traditiilor, fiorul istoriei si al credintei.
Aflat intr-o zona deosebita, Hotelul Bucovina din Vatra Dornei este locul ideal pentru o vacanta de neuitat. Hotelul va asteapta cu apartamente si camere confortabile, iar restaurantul cu delicioase preparate din bucataria traditionala bucovineana .
Accesul este posibil datorita drumului european E 576, care leaga nordul Moldovei de Transilvania, precum si pe calea ferata dintre Suceava si Cluj Napoca.

Capacitate de cazare:
4
24
6
9

Album foto Hotel Bucovina – Vatra Dornei

Facilitati cazare Hotel Bucovina – Vatra Dornei


Harta zonala Hotel Bucovina – Vatra Dornei

Descriere Hotel Bucovina – Vatra Dornei
Hotelul Bucovina dispune de o mare varietate de camere, incercand sa satisfaca diferite categorii de turisti, de la cei dornici de aventura, cei care doresc sa se odihneasca, precum si pentru oamenii de afaceri.

Restaurant

Pentru a petrece o seara deosebita in unitatea noastra, restaurantul hotelului va pune la dispozitie o mare varietate culinara, de la preparate internationale pana la cele traditionale bucovinene, deasemenea la bar gasiti o mare varietate de bauturi alcoolice tari, racoritoare, cat si vinuri din cele mai renumite podgorii romanesti. Toate acestea sunt insotite in fiecare seara prin acorduri muzicale de toate genurile care creeaza o atmosfera pe care nu o veti uita mult timp.
Restaurantul dispune de o capacitate de 80 locuri, dispuse la mese de 4 pana la 12 locuri, iar pentru cei interesati se pot organiza diferite mese festive, onomastici, nunti, seri folclorice bucovinene.
Pentru organizarea meselor festive, punem la dispozitia clientilor un meniu realizat la alegere din preparate deosebite atat din bucataria romaneasca cat si din bucataria internationala, precum si preparate exotice, realizat de catre echipa noastra de bucatari in frunte cu bucatarul specialist Sabie Dorin.
Pentru sarbatorile de iarna, organizam petreceri deosebite cu un meniu rafinat pentru Revelion, si cun un meniu traditional bucovinean pentru Cina Bucovineana din 1 ianuarie.
Deasemenea pentru cei ce doresc organizarea unui eveniment mai restrans, si pentru intalniri de afaceri, punem la dispozitia doritorilor un salon de protocol cu 12-16 locuri la etajul 1 al hotelului.

Contact
Telefon: 0230.375.005, 0743-155.211
Fax: 0230.374.552
Email: hotelbucovina@gmail.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>