Hotel Casa cu tei – Craiova Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare craiova cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in oltenia cazare judetul dolj cazare judetul olt hotel in craiova

 

Hotel Casa cu tei - Craiova

Casa cu tei este un elegant hotel-restaurant de patru stele, cu 14 de camere spatioase si confortabile, de o eleganta clasica, proiectate cu grija pentru detalii si bun gust. Acesta se afla la 5 minute de centru, fiind totodata aproape si de principalele atractii ale orasului: parcuri, muzee, centre de afaceri, magazine si localuri. Reprezinta locatia ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cei doresc sa descopere farmecul din “Cetatea Baniei”.

Capacitate de cazare:
10
4

Album foto Hotel Casa cu tei – Craiova

Facilitati cazare Hotel Casa cu tei – Craiova


Harta zonala Hotel Casa cu tei – Craiova

Descriere Hotel Casa cu tei – Craiova
Hotelul Casa cu tei isi gazduieste oaspetii in 14 camere pline de stil, dandu-le posibilitatea de a alege intre confortabilele camere single si duble.
Designul deosebit al fiecarei camere subliniaza increderea noastra in crearea marilor momente ale vietii printr-o atentie deosebita la detalii – aceasta incredere provenind dintr-un inalt respect fata de client, din arta ospitalitatii care ne caracterizeaza si din capacitatea de a anticipa si satisface mereu in cele mai mici detalii nevoile oaspetilor nostri.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin cablu, mini-bar, telefon direct international, birou de lucru si acces Internet.
Va asteptam!

Restaurant
Elegantul restaurant al hotelului Casa cu Tei este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica, ce va va face sa va intoarceţi de fiecare data cu placere.

Sala de conferinte
Fie ca este vorba despre o conferinta, un training sau o intalnire de afaceri, salile noastre de conferinte va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie, de la echipamente moderne la solutii de catering de inalta calitate.
– Capacitate totala de pana la 120 de persoane.
– Echipament de sonorizare la cerere (microfoane fixe si mobile, difuzoare).
– Coffee-break-uri si lunch cu meniu international.
– Tarife speciale pentru pachetele incluzand si cazare
De asemenea, hotelul Casa cu tei va pune la dispozitie spatii elegante si pline de stil, personal pregatit si cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la cine de gala sau simple cocktail-uri, la petreceri corporate si private, prezentari de moda, zile de nastere si onomastice, botezuri si seri tematice.

Contact
Telefon: 0372.981.433
Mobil: 0771.498.695
Email: contact@casacutei.com


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. dana
    2011-10-03
    09:46:47

    OCOLIM restaurantul si hotelul Casa cu tei pt ca e plin de microfoane si camere de filmat ascunse ,au scris toate ziarele .

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>