Hotel Continental – Drobeta Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare drobeta turnu severin cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in oltenia cazare judetul mehedinti

 

Hotelul are un aspect placut, este confortabil si poate fi locul ideal de plecare in excursii pe Dunare.
Continentalul din Drobeta Turnu Severin se afla la mai putin de 500 m de Consiliul Judetean si de Primarie, adica aproximativ 7 minute de mers pe jos.

Capacitate de cazare:
6
90
38
6

Album foto Hotel Continental – Drobeta Turnu Severin

Facilitati cazare Hotel Continental – Drobeta Turnu Severin


Harta zonala Hotel Continental – Drobeta Turnu Severin

Descriere Hotel Continental – Drobeta Turnu Severin
Hotelul Continental din Drobeta Turnu Severin are 136 camere dintre care 92 sunt renovate fiind cotate la 3 stele, iar restul de 44 sunt de 2 stele.
Hotelul are in total 90 de camere duble cu paturi twin, 2 camere single, 6 apartamente si 38 de camere duble cu pat matrimonial. Sunt de asemenea 33 de camere pentru nefumatori, restul de 103 fiind camere de fumatori.
Cazare
Din cele 136 camere, 78 au vedere spre Dunare oferind o minunata priveliste asupra celebrului fluviu dar si asupra parcului Rozelor, iar restul de 58 au vedere spre oras, parcul central si fantana arteziana.
O camera standard are o suprafata de aproximativ 22 mp cu spatiul aferent holului si baii, iar un apartament are o camera cu pat matrimonial, un living, 2 bai si 2 holuri insumand aproximativ 45 mp.
Camerele standard de 3 stele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin cablu, minibar, telefon si internet, iar cele de 2 stele, situate la etajele 4 si 5 ale hotelului nu au aer conditionat.
Apartamentele sunt formate din living, dormitor, 2 toalete, minibar, TV prin cablu, aerconditionat, cantar au o suprafata generoasa si ofera o impresionanta vedere spre Dunare.
Servicii
Hotelul nostru va pune la dispozitie servicii de spalatorie ( pentru informatii legate de pret, gasiti in camera o lista de preturi). De asemenea puteti beneficia de room service pana la ora 23:00.
Dimineata va oferim micul dejun de la ora 6:30 pana la ora 10:30 in restaurantul hotelului  unde puteti servi gustari calde si reci, cafea si bauturi racoritoare dar si produse de patiserie preparate in bucataria proprie.
Restaurant
Savurati o adevarata calatorie culinara in restaurantul aflat in vecinatatea Dunarii, relaxati-va vara pe terasa si incercati delicille cofetariei Continental.
Cu o capacitate de 180 de locuri si cu un personal primitor restaurantul Continental poate fi gazda de succes pentru mese festive, banchete, cocktail–uri iar pe timp de vara puteti sta pe terasa restaurantului cu vedere la Parcul Rozelor.
Terasa are 60 de locuri iar aici puteti servi intr-o ambianta minunata si un peisaj inconjurator deosebit, atat preparate traditionale romanesti cat si preparate din bucataria internationala.
Sala de conferinte
Hotelul Continental din Drobeta Turnu Severin are o singura sala de conferinta numita Apollodor cu o suprafata de 106 mp si cu o capacitate maxima de 90 de persoane, oferind spatiul ideal pentru conferinte seminarii si reuniuni.
ala de conferinta Apollodor este dotata cu flipchart, ecran de proiectie si TV.
De asemenea va putem pune la dispozitie servicii de coffee break.
Alte facilitati
Parcarea Hotelului Continental din Drobeta Turnu Severin are aproximativ 30 de locuri. Pentru clientii nostrii siguranta autovehiculului cu care circula este foarte importanta si de aceea parcare noastra este permanent pazita.
Cofetaria Continental este situata in partea dreapta a hotelului avand o terasa cu aproximativ 90 de locuri.   Este deschisa doar pe timpul verii si are program zilnic intre orele 9.00 si 22.00

Contact
Telefon: 0372.528.828
Fax: 0372.528.829
Email: drobeta@continentalhotels.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. sebastian
    2014-07-09
    20:12:40

    recomand si dusmanilor acest extraordinar loc de odihna si relaxare,nota 10+ cu felicitari!!!!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>