Hotel Corado – Navodari

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare judetul constanta cazare navodari cazare pe litoral hotel in navodari vrdoma

 

Hotel Corado

Hotelul Corado se numara printre cele mai cunoscute alternative de cazare din Navodari, fiind localizat chiar in centrul orasului. Aici, turistii se pot bucura de o sedere placuta, unde vor beneficia de facilitati si servicii ce se ridica la nivelul standardelor europene.

Facilitati cazare Hotel Corado

Album foto Hotel Corado

Harta zonala Hotel Corado

Facilitati Hotel Corado

Dispune de conexiune internet, fax, bucatarie proprie. Personalul este calificat si instruit pentru a-si desfasura activitatea in ideea de a garanta un nivel optim al serviciilor turistice.

Facilitati camere Hotel Corado

Camerele Hotelului Corado sunt dotate cu strictul necesar unui sejur de calitate.

Restaurant Hotel Corado

Restaurantul – autoservire a hotelului are o capacitate de 80 de locuri la mese, este elegant si cochet si include o terasa rustica cu 30 de locuri.

Bucataria proprie a hotelului va poate oferi specialitati gastronomice de o larga diversitate incepand cu preparatele traditionale romanesti, specialitati europene sau exotice, pregatite pentru dumneavoastra de maestri in arta culinara.

Barul hotelului dispune atat de bauturi indigene, cat si de renume international, putand raspunde oricarui gust sau exigenta.

Contact Hotel Corado

Telefon fix: 0241.760.537
Mobil: 0732.138.065; 0722.819.111
Adresa: Navodari, Strada Midiei
Email: hotelcorado_navodari@yahoo.com