Hotel Cosmin – Arad Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare arad cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in crisana cazare judetul arad hotel in arad

 

Hotel Cosmin

Hotel Cosmin este o constructie noua, avand la baza un concept arhitectural de exceptie, situat in centrul istoric al Aradului, inconjurat de cladiri cu o istorie impresionanta ce sporeste valoarea acestei locatii. Hotelul este o oaza de liniste si relaxare, in mijlocul unui oras foarte activ, care va pune la dispozitie o cafenea, un bar si un salon de mic dejun.

Capacitate de cazare:
12
4

Album foto Hotel Cosmin


Facilitati cazare Hotel Cosmin  – Arad


Harta zonala Hotel Cosmin – Arad

Descriere Hotel Cosmin

Strada pe care este situat hotelul Cosmin este populata cu diverse restaurante, fiecare cu alt specific culinar. Hotelul are si un contract de colaborarare cu Restaurantul Transilvania, deci oricand se poate servi o masa delicioasa la doar 5 minute distanta de hotel. Unitatea hoteliera va pune la dispozitie camere foarte elegante, dotate cu aer conditionat, cablu TV, internet wireless gratuit, baie, minibar, totul pentru confortul dv.
Capacitatea totala de cazare a hotelului Cosmin este de 12 de camere si 4 apartamente. Sala de conferinta de un standard inalt, proiectata si dotata cu cele mai recente si exigente norme ale industriei organizarii de reuniuni, va sta la dispozitie in interiorul hotelului. Oameni de afaceri, tineri profesionisti, politicieni, vedete si fotomodele ne trec pragul in fiecare zi, in fiecare luna. La noi savurarea unei cafele, a unei bauturi alaturi de prieteni devine un eveniment special sustinut de produsele de calitate, serviciile profesioniste si atmosfera superba. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, spalatorie, room service, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, bar. Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0357.800.231
Adresa: Arad


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>