Hotel Eden – Iasi Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare iasi cazare in moldova cazare judetul iasi hotel in iasi

 

Hotel Eden - Iasi

Hotelul este situat in centrul istoric al Iasului, langa Teatrul National Vasile Alecsandri, intr-o zona linistita, fiind foarte apropiat si de Catedrala Mitropolitana din Iasi.

Capacitate de cazare:
1
15
1

Album foto Hotel Eden – Iasi

Facilitati cazare Hotel Eden – Iasi


Harta zonala Hotel Eden – Iasi

Descriere Hotel Eden – Iasi
Capacitatea totala este de 17 spatii de cazare dintre care 16 camere double sau single si 1 apartament. Din dotari amintim: aer conditionat, bar, casino, TV in camera, plata cu cardul, cafeneaua hotelului care se numara printre cele mai de fitze din oras. Personalul este intotdeauna amabil si bine pregatit pentru ca dvs sa aveti un sejur de neuitat.

Va asteptam sa fiti oaspetii nostri in orice perioada a anului!

Facilitati cazare: fax, internet wireless, internet prin cablu, parcare, plata cu cardul, living.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0332.140.514, 0332.144.486
Mobil: 0735.160.605
Email: office@hotels-eden.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Cosmin Alexa
    2011-07-24
    09:10:58

    Un hotel superb din toate punctele de vedere.Are tot ce trebuie un hotel frumos si linistit.Camerele sunt foarte spatioase si bine dotate.Hotelul se afla exact in centrul orasului de unde se poate merge si pe jos oriunde pt ca e f aproape de orice loc ati dori sa vizitati.Personalul este primitor si pot spune ca m-am simtit excelent acolo.Recomand cu caldura acest frumos hotel.

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>