Hotel Egreta – Tulcea Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in dobrogea cazare judetul tulcea cazare tulcea hotel in tulcea

 

Hotel Egreta - Tulcea

Hotelul Egreta este situat in centrul orasului Tulcea, foarte aproape de obiectivele turistice ale orasului: Muzeul de Arta, Muzeul Deltei Dunarii, Faleza de unde pleaca vaporase catre Delta. De asemenea, este aproape de centrul administrativ si comercial, de zona centrala cu magazine, baruri si restaurante.
Hotelul Egreta este un hotel complet renovat si reamenajat. Hotelul ofera oaspetilor, pe langa spatiile de cazare si un restaurant elegant, o sala de conferinte si parcare.

Capacitate de cazare:
14
33
35
16

Album foto Hotel Egreta – Tulcea

Facilitati cazare Hotel Egreta – Tulcea


Harta zonala Hotel Egreta – Tulcea


Descriere Hotel Egreta – Tulcea
Hotelul Egreta a fost renovat in totalitate, cladirea fiind refacuta complet. Hotelul ofera o gama de servicii la inalte standarde. Personalul hotelului va sta la dispozitie pentru satisfacerea celor mai exigentegusturi. Hotelul dispune de posibilitatea platii cu cardul, sala de conferinte, sala de fitness, camerele au balcon, aer conditionat, cablu TV, internet in camera, telefon, etc.

Cazare
Hotelul Egreta dispune de 82 camere single si duble. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, internet, televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabina dus sau baie cu cada, uscator de par.

Restaurant
Hotelul dispune de o sala restaurant cu 200 locuri.

Sala de conferinte
Hotelul dispune deasemenea si de o sala de conferinta cu 50 locuri dotata cu videoproiector,  sonorizare,  flipchart, ecran.

Contact
Telefon: 0240.506.250
Fax: 0240.517.103
Email: egreta.tulcea@unita-turism.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Andreea
    2012-08-30
    09:26:22

    Am stat de curand acolo din fericire numai o noapte si mi s-a parut dezastruos. In afara de faptul ca am ramas de 3 ori in lift cu ambele lifturi (cei drept am iesit repede, se pare ca problemele erau cunoscute, dar nu erau remediate) si ca fata de perna avea niste dungi gri de murdarie cand am vrut sa ma asez pe ea (am intors-o dat fiind faptul ca nu sunt chiar asa de sensibila si eram franta dupa o noapte de nesomn) a doua zi mi-am uitat un bagaj in camera si am plecat. Cand am intrebat de el, evident ca nu l-a mai gasit nimeni... deci ATENTIE!!!! SE FURA!!! Asa ceva nu am patit nici macar in hosteluri in strainatate... si mai credem ca putem oferi servicii la nivel EUROPEAN!!! Hahaha!!!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>