Hotel Fan – Sebes

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul alba cazare sebes cazare transalpina hotel in sebes

 

Hotel Fan

Hotelul Fan este localizat intr-o zona pitoreasca din Imprejurimile Sebesului, reprezentand una dintre cele mai potrivite alternative de cazare pentru turistii ce aleg sa viziteze locatii turistice reprezentative pentru aceasta zona a Transilvaniei, precum Sibiu, Marginimea Sibiului, Sebes, Valea Frumoasei sau Alba Iulia. Serviciile puse la dispozitie sunt de calitate si se ridica la standardele europene, iar accesul pana la acest hotel se realizeaza foarte usor, fiind situat pe una dintre cele mai circulate artere rutiere: DN1, la o distanta de aproximativ 15 km de Alba Iulia si in jur de 50 km de Sibiu.

Facilitati cazare Hotel Fan

Album foto Hotel Fan

Harta zonala Hotel Fan – Sebes

Facilitati Hotel Fan

Hotelul dispune de 2 restaurante, sala de conferinte de 50 de persoane, parcare proprie pazita, acces internet, lift, 36 camere single, double si apartamente, vedere din camere spre Rapa Rosie, mic dejun inclus in pretul camerei, spalatorie, plata cu card.

Facilitati camere Hotel Fan

Camerele hotelului sunt dotate cu televizor, minibar, baie, internet, telefon, apa calda non stop, climatizare si room service.

Restaurant Hotel Fan

O sala eleganta cu o capacitate de 200 de locuri, dotat cu un sistem profesional de sunet si lumini. Locatie excelenta pentru conferinte, team building si petreceri.

Salonul violet al restaurantului dispune de 80 de locuri si este conceput astfel incat sa reprezinte cadrul intim pentru o discutie privata sau o intalnire cu prietenii.

Contact Hotel Fan

Telefon: 0258.732.607
Fax: 0258.732.609
Adresa: Sebes, Strada Drumul Sibiului, Nr. 45
Email: fanhotel@yahoo.com