Hotel Four Seasons – Vartop

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul alba cazare muntii apuseni cazare vartop hotel in muntii apuseni hotel in vartop

 

Hotel Four Seasons

Hotelul Four Seasons este situat intr-o regiune pitoreasca, la granita dintre judetele Alba si Bihor, in Statiunea Arieseni, la o distanta de aproximativ 500 metri de domeniul schiabil din aceasta frumoasa destinatie turistica. Hotelul este apreciat atat pentru calitatea serviciilor si a facilitatilor puse la dispozitia turistilor, cat si pentru atmosfera calda si primitoare.

Facilitati cazare Hotel Four Seasons

Album foto Hotel Four Seasons
[nggallery id=1477]

Harta zonala Hotel Four Seasons – Vartop

Facilitati Hotel Four Seasons

Arhitectura hotelului este originala, accesul spre spatiile de cazare facandu-se pe o scara interioara in spirala, toate camerele fiind dispuse pe un hol circular avand ca facilitati : baie proprie cu cada sau dus, televiziune prin cablu, internet WiFi, frigider, geamuri panoramice si balcon la fiecare camera. Nu se accepta animale in incinta hotelului.

Facilitati cazare Hotel Four Seasons

Toate camerele Hotelului Four Seasons sunt utilate modern si dotate cu strictul necesar pentru a multumi orice turist.

Restaurant Hotel Four Seasons

La parterul hotelului este amenajat un restaurant si un bar unde turistii se pot relaxa servind din bogatul meniu traditional, in preajma celor mai rafinate bauturi.

Sala de conferinta Hotel Four Seasons

La etajul IV al hotelului este amenajata o sala moderna de conferinte de 50 de locuri, dotata cu echipamentul necesar (flipchart, proiector, ecran proiectie).

Facilitati extra Hotel Four Seasons

Turistilor cazati la hotel li se ofera acces nelimitat la piscina, sauna, jacuzzi si billiard ce este situat la etajul V.

Contact Hotel Four Seasons

Telefon: 0729.989.515, 0722.612.733
Email: info@4seasons.ro