Hotel Golden Spirit – Baile Herculane Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare baile herculane cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in banat cazare judetul caras severin cazare valea cernei hotel in baile herculane hotel in valea cernei

 

Hotel Golden Spirit - Baile Herculane

Hotelul Golden Spirit este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca si dispune de camere cu pat matrimonial, foarte confortabile. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu : frigider, televizor color, cablu TV, baie proprie. Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala romaneasca si internationala. Alte facilitati : sala de conferinte, sala de fitness,  terasa si bar.

Capacitate de cazare:
13
26

Album foto Hotel Golden Spirit – Baile Herculane


Facilitati cazare Hotel Golden Spirit – Baile Herculane


Harta zonala Hotel Golden Spirit – Baile Herculane

Descriere Hotel Golden Spirit – Baile Herculane
Dat in folosinta in vara anului 2007,hotelul Golden Spirit beneficiaza de o amplasare privilegiata, in centrul statiunii Baile Herculane, pe malul raului Cerna, asigurand tot confortul necesar pentru odihna, recreere, refacere si afaceri.
Hotelul Golden Spirit va ofera utilitatile si facilitatile pe care oricine le asteapta : minibar, televiziune prin cablu, acces internet, pastrarea obiectelor de valoare, bar de zi, terase de vara, parcare, sala de conferinte ,sala fitness,sauna.

Restaurant
Elegant si rafinat, cu o capacitate de 250 de locuri, amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, restaurantul noastru va ofera intr-o ambianta selecta o gama diversa de preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala .
Doar alaturi de noi evenimentele sunt adevarate succese si oaspetii traiesc experiente unice.
De la intalniri mici, pana la intalniri la scara mare, fiecare eveniment este tratat cu dedicatie si entuziasm.
Restaurantul sta la dispoziþia dumneavoastra pentru servicii de catering (nunti, petreceri, cocktail-uri si alte evenimente).

Sala conferinte
Confortul oferit de un hotel cu servicii complete se combina cu posibilitatea organizarii de intalniri sau reuniuni. Cu o capacitate de 50 locuri, sala de conferinta oferita de hotelul nostrum este dotata cu ecran de proiectie, flipchart, laptop,accesorii.Pachetele de conferinta oferite de noi, pot include la alegere: inchirierea salii, a echipamentelor profesionale din dotare, produse de papetarie personalizate, coffee break.

Relaxare
Pentru a va face sederea cat mai placuta, in incinta hotelului se afla amenajata sala fitness, sauna, sala masaj.

Atractii turistice
De la Hotel Golden Spirit se pot organiza drumetii la obiectivele turistice din zona : Crucea Alba, Grota Haiducilor, Grota cu Aburi si Valea Cernei, Vodita, Sf. Ana, Tismana cat si la Cazanele Dunarii.

Contact
Telefon: 0255.560.016
Mobil: 0721.858.682
Email: office@goldenspirit.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Andrei
    2012-07-04
    18:54:24

    De ce nu se mentioneaza ca in spatele hotelului se afla cimitirul? :(

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>