Hotel Hermes – Alba Iulia Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare alba iulia cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul alba hotel in alba iulia

 

Hotel Hermes

Prin amplasarea sa, Hotel Hermes imbina intr-un mod util si comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specifica unui mic centru comercial. Nimic din toate acestea nu scade insa din oferta spatiului ambiental interior care reprezinta practic reteta completa pentru odihna, organizarea unor intalniri de afaceri sau alte evenimente reusite.

Capacitate de cazare:
8
2
5

Album foto Hotel Hermes


Facilitati cazare Hotel Hermes – Alba Iulia


Harta zonala Hotel Hermes – Alba Iulia

Descriere Hotel Hermes

La Hotel Hermes profesionalismul angajatilor si patronatului se imbina cu dorinta de a servi clientii, care la urma urmei sunt stapanii nostrii. Infiintata in 1991, societatea care gestioneaza si administreaza hotelul se confunda practic cu istoria post-decembrista a judetului Alba, oferind astfel siguranta si garantia unui profesionalism de necontestat. Intelegand dinamica si necesitatea de tranformare continua a societatii actuale, am considerat oportun ca fiecare dintre clientii nostrii sa benefieze de intreaga atentie. Am combinat asadar nevoia de odihna si confort cu posibilitatea de organizare a unor intalniri si reuniuni. De la intalniri private de mici dimensiuni si pana la oportunitati de business, training sau seminarii, oferta in materie se poate plia pe necesitatile specifice si particulare fiecarui client. Pentru ca orice astfel de moment sa fie un real sucess, serviciile in astfel de situatii sunt bineinteles discrete dar la fel de perfecte.
Pentru a defini confortul, alaturi de amplasarea privilegiata, “Hotel Hermes” ofera eleganta si intimitatea necesare unor conditii ideale pentru toate categoriile de clienti. De la imbinarea placuta si perfecta a modernului cu luxul si linistea interiorului si pana la o contopire a culorilor placute si linistitoare, “Hotel Hermes” va pune la dispozitie 40 de locuri de cazare in camere single, double si apartamente. Camerele dispun de toate dotarile necesare turistului sau omului de afaceri, care alege oferta noastra. De la banala conectare la televiziunea prin cablu, telefon cu serviciu national si international, minibar, grupuri sanitare proprii utilate la un standard de calitate superior si pana la conexiunea la internet, toate dotarile stau oricind la dispozitia clientilor.
Hotelul mai dispune de restaurant, bar, sala de conferinte, parcare, sala de mese, seif la receptie, internet wireless, biliard. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, cazino, restaurant. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0258.835.008, 035.8104.380, 0721.437.637
Fax: 0358.814.196
Adresa: Alba Iulia


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>