Hotel Kleyn – Constanta Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare constanta cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in dobrogea cazare judetul constanta hotel in constanta

 

Hotel Kleyn

Hotelul Kleyn se afla in Constanţa, pe str. Primaverii, nr 63A, vis-a-vis de Stadionul de fotbal, foarte aproape de complexul City Parc de langa lacul Tabacarie, Delfinariu şi staţiunea Mamaia. Modern, usor accesibil, avantajos atat pentru clientii care doresc sa petreaca timpul in statiunea Mamaia, sa-si plimbe copiii in Parcul tabacariei sau cu afaceri, Hotel Kleyn ramane o varianta de cazare accesibila si apreciata.

Album foto Hotel Kleyn


Facilitati cazare Hotel Kleyn – Constanta


Harta zonala Hotel Kleyn – Constanta

Descriere Hotel Kleyn

Pentru cazare Hotel Kleyn ofera 10 camere duble, 5 garsoniere si 1 apartament, iar restaurantul 50 de locuri in interior si 30 de locuri la terasa. Pentru o sedere cat mai placuta, Hotelul Kleyn ofera o gama larga de servicii printre care telefon, tv prin cablu, minibar, internet, fax, room service, sala de conferinte, terasa, loc de joaca pentru copii, parcare si transport turistic cu masina unitatii. Sala de conferinta este gratuita cand se rezerva pachetul de cazare si masa.
Facilitati cazare: fax, transport auto, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, parcare, gradina/curte, masaj, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 722.612.320, 0241.656.622
Fax: 0241.656.633
Adresa: Constanta


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>