Hotel Maryo & Ema – Carlibaba Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare carlibaba cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in bucovina cazare judetul suceava hotel in carlibaba

 

Hotel Maryo&Ema - Carlibaba

Undeva catre obarsiile Bistritei Aurii, la poale de Suhard, drumetului ce vine dinspre Maramures ii iese in cale Hotelul Mario & Ema. Daca nu pentru cazare or sejur, apoi macar la un popas de masa si tot se merita un bob zabava la acest hotel, zicem noi.

Capacitate de cazare:
10
17

Album foto Hotel Maryo & Ema – Carlibaba

Facilitati cazare Hotel Maryo & Ema – Carlibaba


Harta zonala Hotel Maryo & Ema – Carlibaba

Descriere Hotel Maryo & Ema – Carlibaba

Celora ce le place compania muntilor si a apei, salbaticia or zgomotul naturii, le recomandam sejur poate ceva mai lung. Hotelul este o oaza de liniste care asigura un confort maximal cu mese adevarate si multa, multa buna dispozitie clientilor sai.

Plimbarile montane, partidele de pescuit, traseele cu atv-urile sunt cateva din formele de ocupare a timpului de la hotel. Apoi, cei 37 de km dintre Carlibaba si Vatra Dornei nu pot fi o piedica ptr cei ce vor la telescaun, plimbare cu barca, bicicleta or calu. Nu sunt de neglijat nici manastirile bucovinene or vizitarea monumentului istoric.

Facilitati cazare: masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, echitatie, parcare, terasa, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0744 776 110
Adresa: Carlibaba, Str. Dn 17 nr. 16


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>