Hotel Meteor – Jupiter

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare judetul constanta cazare jupiter cazare pe litoral hotel in jupiter vrdoma

 

Hotel Meteor

Hotelul Meteor este una dintre cele mai cunoscute si apreciate alternative de cazare din Statiunea Jupiter, fiind un complex turistic modern, amplasat chiar in centrul statiunii, ce pune la dispozitia vizitatorilor servicii si facilitati ce se ridica la nivelul standardelor europene. Mai mult, acest hotel beneficiaza de un peisaj inedit asupra marii, fiind amplasat la numai 20 metri de plaja.

Facilitati cazare Hotel Meteor

Album foto Hotel Meteor

Harta zonala Hotel Meteor – Jupiter

Facilitati Hotel Meteor

Hotelul Meteor dispune de 214 camere duble si 9 garsoniere, toate cu vedere la mare, restaurant, terasa, gradina interioara unde este amenajat un spatiu de joaca pentru copii precum si un miniparc arheologic. La receptie exista doua seifuri pentru pastrarea obiectelor de valoare, un PC cu acces la internet si o sala de jocuri video. In hotel si in receptia hotelului este asigurat WiFi gratuit.

Facilitati camere Hotel Meteor

Camerele sunt dotate cu mobilier modern, cu pat matrimonial sau single, intr-o gama variata de culori, precum si cu televizor color si frigider. Fiecare camera are baie proprie. Balcoanele camerelor sunt dotate cu doua balansoare.

Restaurant Hotel Meteor

Restaurantul Meteor este o unitate de alimentatie publica amplasata pe malul marii. Avand o capacitate de maxim 800 locuri si dispunand de o instalatie de climatizare, se pot organiza si desfasura mese festive, nunti, botezuri, evenimente la care se pot servi preparate din bucataria romanesca sau din alte bucatarii, asigurandu-se un meniu diversificat.

Servirea se poate face atat in sistem bufet suedez cat si a la carte. Trecerea din hotel in restaurant se face numai prin interior. Tot in incinta restaurantului functioneaza Braseria Meteor, unitate de alimentatie publica situata chiar langa Plaja Meteor.

Sala de conferinte Hotel Meteor

Sala de conferinte are o capacitate de 150 locuri in format congres, este dotata cu: WiFi, instalatie de climatizare, laptop, video proiector, retroproiector, flip-chart, sonorizare. Trecerea din hotel si restaurant in sala de conferinte se face numai prin interior.

Contact Hotel Meteor

Telefon: 0241.731.306
Fax: 0241.731.250
Mobil: 0722.208.698
Email: hotelmeteor@yahoo.com


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. badea elena
    2015-07-17
    19:33:48

    f frumos , mancare f buna , camere f curate nota 10