Hotel Oxigen – Petrosani Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul hunedoara cazare petrosani cazare valea jiului hotel in petrosani hotel in valea jiului

 

Hotelul Oxigen este situat intr-o zona centrala a Orasului Petrosani, loc din care se pot organiza deplasari catre unele dintre cele mai cunoscute atractii turistice ale acestei zone: Transaplina, Statiunea Straja, Statiunea Parang sau Valea Jiului. Acest hotel din centrul Petrosaniului este apreciat  pentru calitatea serviciilor si a facilitatilor puse la dispozitia turistilor, demne de un hotel de trei stele cum este acesta.

Facilitati cazare Hotel Oxigen

Capacitate de cazare:
3
9
3
1

Album foto Hotel Oxigen – Petrosani

Harta zonala Hotel Oxigen – Petrosani

Facilitati Hotel Oxigen – Petrosani

Pe langa camerele modern mobilate, ce beneficiaza de conditii  deosebite de confort, hotelul dispune de un ball room, o sala special amenajata pentru micul dejun si un restaurant ce poate gazdui de la 60 pana la 160 de locuri, in care se pot organiza diverse evenimente.  De asemenea, pentru cei sositi aici in interes de serviciu, hotelul poate pune la dispozitie o sala de conferinte de 90 locuri, ce dispune de videoproiector si instalatie de sunet. Exista aici si o parcare proprie pazita.

Facilitati camere Hotel Oxigen

Camerele hotelului sunt dotate cu tv, telefon, fax, internet wireless, internet prin cablu si aer conditionat. De asemenea, incalzirea se realizeaza printr-o centrala proprie, iar in fiecare camera exista baie si minibar.  La receptie se gaseste si un seif, in care se pot depozita lucrurile de valoare.

Restaurant Hotel Oxigen

Sala de restaurant a hotelului are capacitatea de a gazdui pana la 160 de locuri si este o locatie perfecta pentru a organiza diverse evenimente, de la zile de nastere, la botezuri,  nunti si alte petreceri.

Contact Hotel Oxigen
Telefon: 0354.107.568

Mobil: 0745.319.936, 0743.188.322

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918, nr. 135, Petrosani

Email: office@hoteloxigen.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>