Hotel Parc – Amara

3 stele cazare amara cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in muntenia cazare judetul ialomita hotel in amara

 

Hotel Parc

Hotel Parc se numara printre cele mai cunoscute si apreciate alternative de cazare din statiunea balneoclimaterica Amara, renumita datorita tratamentelor cu namol din Lacul Amara. Apreciat cu trei stele, acest complex turistic, situat la o distanta de aproximativ 8 km de Slobozia si 125 km de Bucuresti, ofera turistilor sositi aici la tratament servicii si facilitati de calitate.

Facilitati cazare Hotel Parc

Album foto Hotel Parc

Harta zonala Hotel Parc – Amara

Facilitati Hotel Parc

Hotel Parc este clasificat la 3 stele, are baza de tratament, plaja privata, sala de conferinte, terasa si restaurant cu bucatarie proprie.

Facilitati camere Hotel Parc

Complexul balnear Parc ofera pentru cazare un numar de 432 locuri in camere single, duble si apartamente, renovate si dotate cu aer conditionat, minibar, tv cablu, partial cu balcoane, internet WiFi, telefon, baie cu dus.

Restaurant Hotel Parc

Masa este servita in Restaurantul Parc cu capacitatea de 300 locuri, dotat cu climatizare, ventilatie si dotari specifice pentru organizarea de evenimente speciale ca: nunti, botezuri, zile festive.

Alte 3 saloane separate cu capacitate de 30, 40 si 60 locuri sunt puse la dispozitia oaspetilor pentru servirea micului dejun sau organizarea de evenimente intr-un cadru restans.

Barul de zi de 50 de locuri si terasa intregesc atmosfera de vacanta si contribuie la relaxarea turistilor.

Facilitati extra Hotel Parc

Sala de conferinte a Complexului Parc are o capacitate de 80 locuri si este dotata cu sonorizare, videoproiector, flip-chart, ecran de proiectie, climatizare, mobilier specific. Se pot organiza aici conferinte, traininguri, intalniri de afaceri, simpozioane si evenimente private.

Cura balneara in Statiunea Amara este indicata atat pentru profilaxia cat si pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale. Tratamentul balneoterapeutic este asigurat de cadre medicale specializate in baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, impachetari cu namol, fizioterapie, sala gimnastica.

Plaja privata amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri, tobogan acvatic si bazin pentru copii. Asigura si efectuarea de tratamente naturiste constand in bai de soare, bai in apa lacului si tratament cu namol sapropelic. Pentru cei interesati exista plaja pentru nudism femei si nudism barbati unde se pot efectua bai cu namol in combinatie cu imbaiere in Lacul Amara.

Contact Hotel Parc

Telefon fix: 0243.266.181, 0243.266.224 , 0343.401.334
Fax: 0243.266.224 , 0343.401.334
Email: office@amara-parc.ro