Hotel Perla – Mamaia Locatie clasificata la 3 stele

4 stele cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare judetul constanta cazare mamaia cazare pe litoral

 

Hotel Perla - Mamaia

Hotel Perla face parte din grupul de firme Perla Majestic, alaturi de hotelurile: Majestic din Mamaia, Majestic din Olimp, Majestic din Jupiter, Forum din Costinesti.
Hotel Perla beneficiaza de o pozitie privilegiata in statiunea Mamaia, fiind situat la o distanta mica, intre 100 si 200 de metri de principalele atractii din zona de sud a statiunii: Aqua Magic, plaja, Satul de Vacanta, Telegondola, Teatrul de Vara.
Hotelul a fost renovat integral in anul 1999. Toate camerele au vedere spre mare. Hotel Perla este deschis tot timpul anului si este unul dintre putinele hoteluri de pe litoral care in timpul sezonului estival ofera servicii all inclusive in pachete complete de cazare si masa.

Capacitate de cazare:
159
11
11
32

Album foto Hotel Perla – Mamaia

Facilitati cazare Hotel Perla – Mamaia


Harta zonala Hotel Perla – Mamaia

Descriere

Avand o categorie de 3 stele, Perla face parte din grupul de firme Perla Majestic, impreuna cu Majestic din Mamaia, Majestic din Olimp, Majestic din Jupiter, Forum din Costinesti. A fost renovat si modernizat integral in 1999, este deschis tot timpul anului si ofera servicii all-inclusive in pachete de cazare si masa. Structura de cazare este de 159 camere double, 11 camere single, 11 camere triple, 32 apartamente. Acestea sunt dotate cu : tv, cablu tv, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu dus, geamuri termopan; apartamentele au living si dormitor. Hotelul dispune de numeroase facilitati: restaurant, baruri, crama, piscina, coafor, frizerie, cosmetica, sala de fitness, aerobic, masaj, sala de conferinte de 170 de locuri, parcare proprie.

Restaurant
Restaurantul Perla este de categoria I, aici se pot servi : micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul cu bonuri valoric in sistem bufet suedez, cina cu servire “a la carte”, tot cu bonuri valorice.

Contact
Telefon: 0241 / 831.995
Fax: 0241 / 831.995
Email: perlamamaia@yahoo.com


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Simona
    2012-03-31
    11:58:47

    Asezare buna, curat, personal amabil.

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>