Hotel Steluta – Eforie Nord Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare eforie nord cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare judetul constanta cazare pe litoral hotel in eforie nord

 

Hotel Steluta - Eforie Nord

Hotel Steluta este situat la 5 minute de plaja si la 2 minute de centru, in zona sanatoriului balnear Grand. La 2 minute de unitate se gaseste teatrul de vara.
Va asteptam cu conditii de cazare deosebite, ambient modern si placut, atmosfera eleganta.

Capacitate de cazare:
22
2

Album foto Hotel Steluta – Eforie Nord

Facilitati cazare Hotel Steluta – Eforie Nord


Harta zonala Hotel Steluta – Eforie Nord

Descriere Hotel Steluta – Eforie Nord
Hotel Steluta de 3 stele este situata in statiunea Eforie Nord, la o distanta de aproximativ 200m de nisipul fin, auriu al plajii, Hotel Steluta este ridicat pe 4 nivele dispune de 52 de locuri de cazare, structurate dupa cum urmeaza :
– 22 camere duble.
– 2 apartamente.
Camerele au bai proprii, televizor Lcd, internet, mini-frigider, aer conditionat, balcon
Amabilitatea cu care oaspetii sunt întâmpinati, cat si decorul interior placut, exprima existenta unui respect deosebit fata de toti cei care pasesc în hotel si o preocupare pentru satisfacerea celor mai variate preferinte de cazare.
Camerele sunt amenajate cu o atentie riguroasa pornind de la culorile alese pana la aranjamentele florale, conferindu-i spatiului o nota de eleganta si confort.
Holul spatios creeaza un sentiment de liniste si siguranta.
O echipa de profesionisti sunt permanent la dispozitia dumneavoastra, îngrijindu-se personal de fiecare cerinta, deoarece motto-ul nostru este:
“Confort, siguranta si servicii de inalta clasa.”

Localizare
Statiunea Eforie Nord, situata la 15 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici. Bazele de tratament functioneaza tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in timpul sezonului rece. Dotate cu diverse instalatii: instalatii pentru bai calde (cu apa sarata concentrata provenita din lacul Techirghiol), pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna si gimnastica medicala, cele doua baze de tratament fac minuni in cazul mai multor tipuri de afectiuni: reumatice, dermatologice, locomotorii, respiratorii, ginecologice, etc.
La Eforie Nord sunt mai multe stabilimente balneo-medicale, cu namol din Lacul Techirghiol. Plaja maritima ara cca. 4 km lungime si 50-80m latime. Exista teatru si cinematograf in aer liber, piscine, strand, terenuri de sport, peste 40 de hoteluri, minihoteluri, popas turistic.
Eforie Nord are un farmec aparte, in primul rand datorita aerului de prospetime pe care il degaja marele parc natural in mijlocul caruia este situata. Cu o larga deschidere spre mare, statiunea are o plaja de 4 km, ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg. Faleza este spectaculoasa, atingand pe alocuri inaltimea de 25 m si comunicand cu plaja prin scari monumentale de piatra.

Contact
Telefon: 0241.743.030, 0745.066.858
Email: ciudinsteluta@hotelsteluta.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Adina
    2016-07-10
    11:24:12

    Am petrecut la acest hotel un concediu de cateva zile si mi-a lasat un gust amar:nu voi reveni cu siguranta! Camera plina de praf,paianjeni pe sub masuta din camera,tavanul baii era nezugravit in urma unei inundatii. Prosoapele sunt schimbate o data la 4 zile DOAR daca faci gura,gunoiul la fel,curatenie zero! Daca nu faci scandal,risti sa te ingropi in gunoi in camera! Ca nu intra nimeni sa iti faca curat! Apa balteste in baie dupa fiecare dus. Apa calda este data pe ore,in functie de cum vrea proprietara hotelului,desi au centrala proprie,centrala este oprita si in TIMPUL ZILEI!!! Nu voi mai reveni cu siguranta!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>