Hotel Sud – Giurgiu

3 stele cazare giurgiu cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in muntenia cazare judetul giurgiu hotel in giurgiu

 

Hotel Sud

Hotelul Sud din Giurgiu este una dintre cele mai cunoscute si apreciate unitati de cazare din intreaga zona, cele trei stele ale sale fiind justificate prin serviciile si facilitatile oferite clientilor, ce se ridica la standardele europene. Hotelul este situat foarte aproape de Dunare, la o distanta de numai 3 km de Orasul Ruse, din Bulgaria, fapt ce a facilitat posibilitatea de a asigura vizitatorilor sositi in grupuri mai numeroase, scurte croaziere pe Dunare.

Facilitati cazare Hotel Sud

Album foto Hotel Sud
[nggallery id=1486]

Harta zonala Hotel Sud – Giurgiu

Facilitati Hotel Sud

Hotelul are o capacitate de 142 de locuri, 10 camere duble, 53 de camere twin si 8 suite si dispuse pe patru etaje, sauna, masaj, fitness, aerobic, billiard, tennis de masa, acces la internet, parcare, restaurant, sala de conferinta.

Facilitati camere Hotel Sud

Camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, minibar, televizor, fotolii, acces la internet WiFi si prin cablu, grup sanitar cu cabina de dus si uscator de par, iar apartamentele au cada jacuzzi sau cabina de dus cu jacuzzi.

Restaurant Hotel Sud

Restaurantul are doua saloane in care accesul se poate face atat prin receptie cat si direct de afara.
Salonul Golden, situat la etaj, are o capacitate de 100 de locuri si este dotat cu aer conditionat, acces WiFi la internet, plasma TV, sonorizare multiplex, ventilatie si terasa.
Salonul Silver, situat la parter, este format din doua saloane: unul de 40 de locuri, cu bar inclus, pentru fumatori si celalalt de 120 de locuri pentru nefumatori, dotat de asemenea cu aer conditionat, acces WiFi la internet, plasme TV, sonorizare multiplex si o terasa cu 40 de locuri.
Bucataria prepara atat bucate de zi cu zi, cat si din gastronomia internationala si feluri speciale pentru sarbatori, mese organizate, nunti si botezuri.

Sali de conferinte Hotel Sud

Hotelul dispune de sali de conferinta care sunt dotate cu toata aparatura necesara.
Cele doua sali de conferinte Silver au cate 20 de locuri si dotari full option: sistem audio multiplex, plasma TV, proiector, ecran de proiectie 2×3 metri, laptop pentru prezentare, acces WiFi la Internet, flipchat si aer conditionat.
Sala Business are 8 locuri, telefon, acces WiFi la Internet, plasma TV, aer conditionat si grup sanitar propriu.
Sala Golden are 165 de locuri, doua cabine de traducere simultana, sistem audio multiplex, proiector, ecran de proiectie  2×3 metri, laptop de prezentare, microfoane fixe si mobile, acces WiFi la Internet, flipchat, aer conditionat si balcon.

Contact Hotel Sud

Telefon: 0346.100.505, 0346.100.506
Fax: 0346.100.507, 0346-100.508
Mobil: 0732.320.018, 0732.320.016
Adresa: Str. Constantin Brancoveanu, nr. 3, Giurgiu, judetul Giurgiu
Email: contact@hotelsud.ro