Hotel Tiberius – Costinesti Locatie clasificata la 2 stele

2 stele cazare costinesti cazare hotel cazare hotel 2 stele cazare judetul constanta cazare pe litoral hotel in costinesti

 

Hotel Tiberius - Costinesti

Amplasat in zona de nord a localitatii Costineşti in cartierul rezidential la circa 100 m  de plaja si in apropierea garii vechi a localitatii. Fiind inconjurata numai de case de vacanta si moteluri zona este foarte linistita tinind turistii departe de zgomotul statiunii. Cu toate acestea pana la prima discoteca Disco Tineretului sunt numai 10 minute de mers pe jos pe o faleza nou amenajata. Hotelul este compus din doua corpuri unul cu 2 nivele si altul cu 4 nivele avind in total 46 camere duble. La parter functioneaza un restaurant autoservire cu 150 de locuri.

Capacitate de cazare:
46

Album foto Hotel Tiberius – Costinesti

Facilitati cazare Hotel Tiberius – Costinesti


Harta zonala Hotel Tiberius – Costinesti

Descriere Hotel Tiberius – Costinesti
Hotel Tiberius este amplasat in zona de nord a localitatii Costinesti in cartierul rezidential la circa 50 m de plaja. Fiind inconjurat numai de case de vacanta si moteluri, zona este foarte linistita tinand turistii departe de zgomotul statiunii.

Camerele sunt mari dotate cu frigider si televizor, cu bai proprii cu dus.

Hotelul este clasificat la ca grad de confort la doua stele din 2009  (2001-2008 vila turistica 2 stele) si dispune si de restaurant (linie de autoservire) cu terasa de 150 de locuri clasificat si acesta la doua stele.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, internet wireless, gradina/curte, terasa, plata cu cardul, bar, restaurant.

Facilitati camere: frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0721.999.277


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>