Motel Club Montana – Campina Locatie clasificata la 2 stele

2 stele cazare campina cazare hotel cazare hotel 2 stele cazare in muntenia hotel in campina

 

Motel Club Montana - Campina

Motelul Club Montana ofera posibilitatea turistilor de a se odihni in conditii confortabile, cu liniste, ce ii deconecteaza de stresul cotidian acumulat la munca sau in alte imprejurari. Motelul Club Montana se afla in orasul Campina, aproape de DN 1/E 60, la jumatatea distantei dintre Ploiesti si Brasov, intr-o zona retrasa de galagia unui oras ocupat.

Capacitate de cazare:
9
1
4
2

Album foto Motel Club Montana

Facilitati cazare Motel Club Montana


Harta zonala Motel Club Montana

Descriere Motel Club Montana

Motelul Club Montana are 16 camere cu tv si baie proprie. La restaurantul motelului dotat cu terasa de vara se servesc preparate din bucataria romaneasca, precum si mancaruri dietetice si vegetariene. La receptie se gasesc diverse produse contra cost, precum articole de toaleta si tigari. Sunt disponibile si servicii de spalatorie si calcatorie in unitate.

Centrul orașului Campina este la 700 de metri si cea mai apropiata statie de autobuz si de taxi se afla la aproximativ 5 minute pe jos. Un magazin alimentar este in vecinatatea motelului. La 250 de metri se afla un centru sportiv cu piscina in aer liber, teren de tenis si teren de minifotbal. O piscina publică acoperita se află la 500 de metri de Club Montana.

Date de contact si rezervare

Telefon: 0722.378.225; 0727.333.289; 0244.337.581
Fax: 0244.337.581
Website: www.ClubMontana.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>