Partia de Ski Alpina Blazna

obiective turistice judetul bistrita nasaud partii de ski partii de snowboard schi ski snowboard

 

Partia de Ski Alpina Blazna

Partia de Ski Alpina Blazna este primul domeniu schiabil omologat in judetul Bistrita Nasaud, fiind localizata pe suprafata Muntilor Rodnei, in apropiere de Complexul Turistic Alpina Blazna.

Album foto Partia de Ski Alpina Blazna

Harta zonala Partia de Ski Alpina Blazna

Descriere Partia de Ski Alpina Blazna

Localizata in partea nord estica a judetului, in localitatea Valea Blaznei, la o altitudine de 1450 metri, partia se bucura de aprecierea turistilor care trec pe aici. Pe langa calitatea incontestabila a sporturilor de iarna ce pot fi practicate pe Partia Alpina Bazna, un alt aspect pozitiv ce contribuie la potentialul turistic al zonei este reprezentat de frumusetea peisajelor naturale ce impanzesc aceasta zona din sudul Muntilor Rodnei. Cei interesati sa ajunga in aceasta zona trebuie sa stie ca accesul rutier catre Valea Blaznei se realizeaza din Localitatea Sant, pe drumul national 17 D, ce urmeaza ruta NasaudSangeorz BaiCampulung Moldovenesc.

Partia de se intinde pe o lungime de aproximativ 1500 metri, inregistrand o diferenta de nivel ce masoara in jur de 400 metri. In ceea ce priveste gradul de dificultate, aceasta este o partie de nivel mediu spre ridicat. Partia nu beneficiaza de instalatie de iluminat nocturna si nici de tunuri de zapada artificiala, insa este deservita de prezenta unui teleski, cel mai lung din tara construit dintr-o bucata, cu o lungime de 1480 metri.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Zapada artificiala Nocturna Transport pe cablu
Alpina Blazna
mediu 1500 400 Nu Nu Teleski

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>