Partia de Ski Baile Homorod

obiective turistice judetul harghita partii de ski partii de snowboard schi ski snowboard

 

Partia de Ski Baile Homorod

Partia de Ski Baile Homorod este localizata pe teritoriul judetului Harghita, in statiunea balneoclimaterica Baile Homorod, la o altitudine de 850 metri, fiind o alternativa potrivita pentru locuitorii Tinutului Secuiesc de a-si petrece timpul liber in perioada sezonului rece.

Harta zonala Partia de Ski Baile Homorod

Descriere Partia de Ski Baile Homorod

Partia de ski din Baile Homorod, cunoscuta si sub numele de Partia Lobogo, se gaseste la o distanta de aproximativ 17 km de Odorheiu Secuiesc si in jur de 36 km de Miercurea Ciuc. Cei care isi doresc sa ajunga aici trebuie sa stie ca accesul se realizeaza foarte usor pe drumul national DN13 A.  Avand in vedere nivelul sau scazut de dificultate, Partia Lobogo poate fi frecventata de toti iubitorii sporturilor de iarna, de la incepatori la avansati.

Lungimea pistei de ski Lobogo masoara aproximativ 400 metri, inregistrand o diferenta de nivel de 60 metri. Domeniul schiabil din Baile Homorod este deservit de o instalatie de transport prin cablu, reprezentata de teleski, lung de 400 metri. Atunci cand stratul de zapada nu este satisfacator pentru turistii pasionati de sporturile de iarna, sositi aici sa se bucure de frumusetea sezonului alb, pot intra in functiune si tunurile de zapada artificiala, astfel incat acestia sa poata practica sporturi de iarna de calitate. La baza partiei se gaseste si un centru de inchiriat echipamente sportive. De asemenea, pe langa pista de ski propriu zisa, sunt amenajate la Baile Homorod inca doua locuri unde turistii se pot bucura de iarna: un spatiu special pentru saniute si inca o mica partie pentru snowboarding.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Lobogo
usor 400
60
Da Da Teleski

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>