Partia de Ski Buscat

baisoara obiective turistice judetul cluj partii de ski partii de snowboard schi ski snowboard

 

Partia de Ski Buscat

Partia de Ski Buscat este localizata pe teritoriul judetului Cluj, la o distanta de aproximativ 3 km de Statiunea Baisoara si aproape 60 km distanta de Cluj Napoca. Situata in cadrul montan pitoresc al Muntilor Apuseni, partia atrage an de an un numar mare de turisti, sositi aici pentru a se bucura de frumusetea sezonului de iarna.

Album foto Partia de Ski Buscat

Harta zonala Partia de Ski Buscat

Descriere Partia de Ski Buscat

Partia de ski ce porneste de pe Varful Buscat (1676 metri) se ramifica pe trei directii, reprezentate de Partia Buscat 1, Partia Buscat 2 si Partia Buscat 3. Dintre acestea, una are un grad de dificultate scazut, pentru incepatori, una este medie si una dificila, pentru cei mai experimentati. La poalele partiei este un loc special amenajat pentru parcare si un restaurant. Pentru turistii care au nevoie de diverse echipamente de ski, se gaseste la Buscat si un centru special de unde acestia isi pot inchiria toate echipamentele necesare. De asemenea, partia dispune de instalatie de transport prin cablu, reprezentata de telescaun, primul astfel de mijloc de transport construit in Muntii Apuseni. Recent, cele trei partii de aici au fost dotate si cu tunuri de zapada artificiala, care sa intretina aici un strat de zapada ideal pentu ski.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Buscat 1
usor 1300 207 Nu Da Telescaun
Buscat 2
mediu 900 207 Nu Da Telescaun
Buscat 3
avansat 800 207 Nu Da Telescaun

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>