Partia de Ski Durau

obiective turistice judetul neamt partii de ski partii de snowboard ski snowboard

 

Partia de Ski Durau

Partia de Ski Durau este situata pe teritoriul judetului Neamt, in Statiunea Durau, la o altitudine de aproximativ 800 metri, pe unul dintre versantii Masivului Ceahlau, beneficiind de peisaje montane inedite, ce ii impresioneaza mereu pe vizitatori.

Album foto Partia de Ski Durau

Harta zonala Partia de Ski Durau

Descriere Partia de Ski Durau

Partia din Statiunea Durau reprezinta o destinatie de vacanta ideala in perioada sezonului rece, atat pentru nemteni, cat si pentru cei ce sosesc aici din judetele invecinate. Turistii gasesc in aceasta zona a Muntilor Ceahlau o locatie perfecta pentru toate sporturile de iarna, de la sanius la ski. Avand in vedere nivelul sau scazut de dificultate, Partia Durau este potrivita pentru toti cei pasionati de sporturile de iarna, in special pentru incepatori. Avand in vedere climatul montan favorabil, stratul de zapada de aici ii multumeste mereu pe cei sositi in statiune, sezonul de ski intinzandu-se pe patru luni, din decembrie pana in martie. Partia Durau este deservita de instalatie de transport prin cablu, reprezentata de teleski. Nu se gasesc aici nici instalatie de iluminat nocturna si nici de tunuri de zapada artificiala, insa acest lucru nu reprezinta un impediment pentru turisti, dovada fiind numarul mare de persoane prezente pe partie, in fiecare sfarsit de saptamana din perioada sezonului rece.

Cei care sunt interesati de aceasta locatie trebuie sa stie ca accesul catre partie se realizeaza foarte usor, aceasta fiind localizata in partea nord vestica a Muntilor Ceahlau, la o distanta de aproximativ  15 km de Lacul Izvorul Muntelui, lac de acumulare format pe Raul Bicaz.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Durau (Poiana Soarelui)
usor 450 35 Nu Nu Teleski

 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. eu
    2013-12-13
    18:57:19

    pirtie de schi sau de sanie?

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>