Partia de Ski Feleacu

obiective turistice judetul cluj partii de ski partii de snowboard schi ski snowboard

 

Partia de Ski Feleacu

Partia de Ski Feleacu este localizata pe teritoriul judetului Cluj, in localitatea Feleacu, situata la o distanta de aproximativ 10 km de resedinta judetului, Orasul Cluj Napoca.

Album foto Partia de Ski Feleacu

Harta zonala Partia de Ski Feleacu

Descriere Partia de Ski Feleacu

Amplasata pe Dealul Feleac, partia este principalul obiectiv turistic ce ii atrage pe clujeni in perioada sezonului rece. Aici, ei se pot bucura in voie de frumusetea iernii, avand oportunitatea de a admira o panorama impresionanta. Pe langa peisajele inedite ce incanta privirile turistilor, foarte importanta este si calitatea partiei de aici, care ii multumeste mereu pe cei sositi aici in fiecare an, intr-un numar foarte ridicat.

Omologata inca din anul 2005, Partia din Feleacu se intinde pe o lungime de aproximativ 765 metri si este dotata cu tunuri de zapada artificiala si instalatie de iluminat nocturna. Intrucat partia are un grad de dificultate scazut, aceasta poate fi frecventata de toti cei pasionati de sporturile de iarna.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Feleac
usor 765 98 Da Da Teleski

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>