Partia de ski Trecatoarea Lupilor – Gura Raului

obiective turistice judetul sibiu partii de ski partii de snowboard schi ski snowboard

 

Partia de ski Trecatoarea Lupilor

Partia de ski Trecatoarea Lupilor din localitatea Gura Raului are o lungime de 500 metri, cu o inclinatie de 15% si se incadreaza in categoria usor spre mediu. Diferenta de nivel de la baza partiei pana in varf este de 85 de metri, este dotata cu tunuri de zapada artificiala si instalatie de nocturna ce functioneaza pe toata lungimea partiei. Transportul pe cablu este asigurat de un teleschi ce ajunge pana in varf si de un baby ski.

Album foto Partia de ski Trecatoarea Lupilor – Gura Raului

Harta zonala Partia de ski Trecatoarea Lupilor – Gura Raului

Descriere Partia de ski Trecatoarea Lupilor – Gura Raului

Partia de Ski Trecatoarea Lupilor de la Gura Raului, situata la 21 de km de Orasul Sibiu, este o partie construita noua, ca o alternativa la Partia Arena Platos si Partia Paltinis pentru pasionatii de ski si snowboard. In zona de la baza partiei exista o parcare cu 200 de locuri, centru de inchiriere echipament de schi si snowboard, un restaurant si o terasa skibar unde se pot servi bauturi si mancaruri calde. Lungimea teleschiului este de 412 m, cu o capacitate de urcare de 450 persoane pe ora si este dotat cu skipass ce permite accesul la instalatia pe cablu.

Pe viitor sunt planuri de extindere cu inca 700 de metri a actualei partii, segment ce va purta numele de Partia Colt Alb si va fi deservita de un teleski separat.

Denumire Partie Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Trecatoarea Lupilor
mediu 500 85 Da Da Teleski


Prezentare video Partia de Ski
Trecatoarea Lupilor – Gura Raului


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. ZhaoM.
    2012-04-27
    22:08:21

    Distracția începe când îți pui echipamentul de ski, iar după aceea ești lăsat pe părtie cu o adrenalină de nestăpânit, o senzație care vrei să se repete continuu.

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>