Partia de Ski Tusnad

obiective turistice judetul harghita partii de ski partii de snowboard ski snowboard

 

Partia de ski Tusnad

Statiunea Tusnad este localizata in judetul Harghita, in partea de sud a Depresiunii Ciucului, la o altitudine de 650 metri, reprezentand una dintre cele mai importante statiuni balneo-climaterice din regiunea Transilvaniei si de asemenea de pe intreg teritoriul Romaniei. Pe langa prezenta unor peisaje spectaculoase ce atrag turisti din toate colturile tarii, statiunea beneficiaza si de o partie de ski, Partia de ski Tusnad, perfecta pentru admiratorii sporturilor de iarna.

Album foto Partia de ski Tusnad

Harta zonala Partia de ski Tusnad

Descriere Partia de ski Tusnad

Partia de ski Tusnad a fost amenajata recent in statiune si se bucura de prezenta unei partii mai mici, rcomandata pentru incepatori, avand un grad scazut de dificultate. Partia Tusnad este o partie moderna, este dotata cu teleski, cu babyski cu scaun mobil si cu tunuri de zapada artificiala, avand o lungime de 500 metri si o latime medie de aproximativ 40 metri. Urcarea se face cu ajutorul ski liftului si dureaza in medie aproximativ 2 minute. Se gaseste de asemenea in apropierea partiei un skibar si un centru de inchiriat echipamente, de unde turistii isi pot inchiria toate cele necesare pentru practicarea sporturilor de sezon. Acestia isi pot petrece timpul pe partie atat pe toata durata zilei, cat si seara, intrucat sunt amenajate aici instalatii de iluminat partia pentru ski nocturn. Se poate practica aici snowboardul, iar pe langa partiile pentru ski, mai exista si partii mici pentru sanii si inca o partie, “Veres viz”, de o lungime de 250 metri pentru incepatori. In Statiunea Tusnad, durata sezonului pe durata caruia se pot practica sporturile de iarna este de aproximativ 100 de zile pe an.

Denumire
Partie
Dificultate Lungime [m] Diferenta Nivel [m] Nocturna Zapada Artificiala Transport
Tusnad
mediu 500 100 Da Da Teleski

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>