Pensiunea Alexandra – Vatra Moldovitei

3 margarete cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare vatra moldovitei pensiune in vatra moldovitei

 

Pensiunea Alexandra

Pensiunea Alexandra este amplasata la numai 200 de metri de Manastirea Moldovita si la aproximativ 30 km de Manastirea Sucevita, unul dintre cele mai cunoscute lacasuri de cult din intregul lant al bisericilor pictate din Bucovina. Pensiunea se gaseste intr-o frumoasa zona a pitorestilor plaiuri bucovinene, in Localitatea Vatra Moldovitei, una dintre cele mai reprezentative asezari rurale ale judetului Suceava. Fiind asezata chiar in inima Obcinilor Bucovinei, pe valea paraului Moldovita, pensiunea se bucura de prezenta unor panorame incantatoare, o adevarata alinare pentru ochi si suflet.

Facilitati cazare Pensiunea Alexandra

Album foto Pensiunea Alexandra

Harta zonala Pensiunea Alexandra – Vatra Moldovitei

Facilitati Pensiunea Alexandra

Pensiunea dispune de 12 camere care pot gazdui 28 de vizitatori, apa calda si caldura non-stop, restaurant, terasa, foisor, gratar, curte, loc amenajat de joaca, balansoar, sauna, baie turceasca, internet wireless, ferma proprie, semineu, acces bucatarie, acces cu animale de companie doar in curte.

Facilitati camere Pensiunea Alexandra

In pensiune sunt 5 camere care dispun de 2 paturi, baie proprie cu dus, balcon, sifonier, noptiere, TV; 4 apartamente care dispun de o camera cu pat matrimonial si o camera pentru copil, baie proprie cu dus, balcon, sifonier, noptiere, TV si 3 camere care dispun de pat matrimonial dotate cu baie proprie cu dus, balcon, sifonier, noptiere, TV.

Restaurant Pensiunea Alexandra

Pensiunea dispune de un restaurant destinat numai clientilor pensiunii. Acesta avand un decor ce se caracterizeaza printr-o combinatie intre rustic si modern surprinzator de placuta.

Acestia prepara si servesc cele mai alese si gustoase preparate traditionale, care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.

Contact Pensiunea Alexandra

Telefon: 0744.301.667, 0740.165.955
Adresa: Str. Manastirii nr. 267, Vatra Moldovitei – 727595, Judetul Suceava
Email: nicoletacretu90@yahoo.com

Prezentare video Pensiunea Alexandra