Pensiunea Alfa – Mamaia Locatie clasificata la 5 margarete

5 margarete cazare judetul constanta cazare mamaia cazare pe litoral cazare pensiune cazare pensiune 5 margarete pensiune in mamaia

 

Pensiunea Alfa - Mamaia

Pensiunea Alfa, inaugurata in anul 2007,iti propune un aer nou, o atmosefera deosebita si un cadru vizual extraordinar al Lacului Sudghiol, cu vegetatia ce inspira un tablou al Deltei, un loc unde poti imbina relaxarea privind un apus de soare si distractia propusa de serviciile create de Pensiunea Alfa piscina, barbeque, terasa pe ponton, loc de relaxare, iar pentru copii spatiu de joaca special amenajat.

Capacitate de cazare:
4
10
2
2

Album foto Pensiunea Alfa – Mamaia

Facilitati cazare Pensiunea Alfa – Mamaia


Harta zonala Pensiunea Alfa – Mamaia

Descriere Pensiunea Alfa – Mamaia
Pensiunea Alfa, singura pensiune de 5 stele de pe litoralul romanesc, inaugurata in anul 2007, situata pe malul lacului Sudghiol in cadrul complexului turistic, “Mamaia Nord”, intre Scoica Land si Corabia Piratilor, la o distanta de aprox. 1 km de Mamaia si 300 m de plaja.
Pensiunea Alfa este construita in anul 2007, pe un etaj, are o capacitate de 40 locuri dispuse in 18 camere spatioase.

Restaurante si cluburi de distractie in zona: restaurant “Scoica Land”, “May Flower”-restaurant Corabia Piratilor, resturant “Mamaia-nord” iar clubul “Ibitza” care este situat la o distanta de circa 400 m, beach bar la clubul privat “Marina Surf” – intrare gratuita pentru turistii Pensiunii Alfa.
Va asteptam cu drag!

Contact
Telefon: 0723.560.023
Email: rezervarialfa@yahoo.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>