Pensiunea Arena – Cluj Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare cluj cazare in transilvania cazare judetul cluj cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete pensiune in cluj

 

Pensiunea Arena

Pensiunea Arena este situata in Cluj-Napoca, intr-o zona centrala, dar, in acelasi timp, ferita de traficul intens al orasului, si in proximitatea Parcului Central. Aceste lucruri o fac locul ideal atat pentru servicii de cazare cat si pentru cele de restaurant. Pensiunea reprezinta o reinterpretare moderna a clasicului si a elementelor antice grecesti, care isi regasesc expresivitatea intr-o forma adesea futurista.

Capacitate de cazare:
1
1
10
2

Album foto Pensiunea Arena


Facilitati cazare Pensiunea Arena – Cluj


Harta zonala Pensiunea Arena – Cluj

Descriere Pensiunea Arena

Fara a avea pretentia de produs exclusivist, pensiunea Arena ofera un lux accesibil, un mediu functional intr-un decor impecabil, clasic si modern totodata. Un lux inteles in alt fel decat pana acum, mai accesibil, mai firesc. Clientul nostru nu plateste in plus pentru conditiile impecabile, deoarece acestea reprezinta un cadru de la sine inteles. Un spatiu creat cu inteligenta, prin valorificarea oricarui element de decor, pe scurt, un refugiu, un loc intim in care clientul poate evada, paradoxal, chiar in mijlocul orasului, un loc care se poate reinterpreta in functie de nevoie: relaxare sau, din contra, atmosfera de office.
Pensiunea va pune la dispozitie 14 camere dintre care 1 camera single, 11 camere duble – care functioneaza si in regim single, 2 apartamente, dotate cu televizoare Lcd, aer conditionat, baie, telefon. Detine restaurant ultramodern cu o capacitate de 70 locuri, terasa 26 locuri, cafenea 15 locuri. Cafeneaua Arena reprezinta un spatiu intim de relaxare, cu o capacitate de aproximativ 15 locuri, unde oaspetii pot socializa si consuma specialitati de cafea si ceai pe baza de plante naturale, alaturi de produse proaspete de patiserie, plus diverse cocteiluri pe baza de sucuri naturale si alte bauturi alcoolice sau nonalcoolice. Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri si, prin meniul bazat pe specialitati din bucataria internationala, este destinat sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Imbinand eleganta cu functionalul, restaurantul este locatia ideala pentru evenimente corporate, mese si intalniri de afaceri, chefuri de firma sau, pur si simplu, pentru a servi o masa in orice moment al zilei. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, spalatorie, room service, plata cu cardul, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0745.660.449, 0364.730.085, 0364.730.086
Fax: 0364.730.086
Adresa: Str. Uzinei Electrice nr.13, Cluj Napoca


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>