Pensiunea Balteni – Baltenii de Sus Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare baltenii de sus cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in baltenii de sus

 

Complexul dispune de o curte interioara amenajata cu terasa, balansoare, umbrele, loc special amenajat pentru gratar si mancare la ceaun, precum si un ponton la bratul Sfantul Gheorghe.

Capacitate de cazare:
9

Album foto Pensiunea Balteni – Baltenii de Sus

Facilitati cazare Pensiunea Balteni – Baltenii de Sus


Harta zonala Pensiunea Balteni – Baltenii de Sus

Descriere Pensiunea Balteni – Baltenii de Sus
Delta Dunarii este unica delta din lume declarata rezervatie naturala, valoarea ei universala fiind recunoscuta prin includerea in reteaua internationala a rezervatiilor biosferei. Se intinde pe o suprafata de 580.000 ha, fiind pe locul 22 in lume si pe locul 3 in Europa (dupa Volga si Kuban).

Delta Dunarii este cea mai compacta zona de stufarisuri de pe planeta, una dintre cele mai mari zone umede din lume ca habitat al pasarilor de apa, cuprinde peste 30 de ecosisteme si peste 5000 de specii de flora si fauna, 13 dintre acestea fiind declarate monumente ale naturii. Delta Dunarii este inclusa in Lista Patrimoniului Mondial Cultural si Natural.

In acest paradis natural se afla localizat Complexul de vile Balteni, unde va invitam sa petreceti o vacanta de neuitat, departe de tumultul marilor orase si eliberati de stresul cotidian. Va puteti petrece timpul in cadrul complexului sau vizitand Delta Dunarii si obiectivele de interes din zona:

– excursii pe bratul Sf. Gheorghe – vizitarea rezervatiei naturale a biosferei Delta Dunarii;
– pescuit la Dunare sau la balta din apropierea complexului;
– expeditii fotografice in zona;
– vizitarea manastirilor din zona: Celik Dere, Saon, Cocosul, etc.;
– vizitarea obiectivelor istorice din zona:
– Cetatea de la Enisala: la 17 km de Jurilovca;
– Fortificatia Troesmis: la 3 km de comuna Turcoaia;
– Fortareata Noviodunum – Isaccea;
– Fortareata Arrubium – Macin;
– Cetatea Dinogetia – Garvan;
– Cetatea Chilia Veche (cetatea Achillea);
– Cetatea bizantina Salsovia – Mahmudia.

Complexul este structurat in 3 corpuri de cladiri, cu o o capacitate de cazare totala de 18 de locuri astfel:

– Corpul 1: La parter: living, TV, AC, minibar, grup sanitar. La etaj: 5 camere duble prevazute cu baie, TV, AC, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare, terasa comuna cu acces de pe hol;
– Corpul 2: La parter: living, TV, AC, minibucatarie, grup sanitar. La etaj: 4 camere duble prevazute cu baie, TV, AC, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare si 1 camera single fara baie in camera (ideala pentru cazare copil);
–  Corpul 3: La parter bucatarie, sala de mese, TV.

Complexul dispune de o curte interioara amenajata cu terasa, balansoare, umbrele, loc special amenajat pentru gratar si mancare la ceaun, precum si un ponton la bratul Sfantu Gheorghe.

Se poate pescui atat de pe ponton sau de pe digul din curtea interioara cat si de pe digul din padurea ce incepe in imediata vecinatate a complexului.

Pentru cei care doresc sa faca plimbari in delta sau pur si simplu sa pescuiasca in alte locatii, exista posibilitatea de a inchiria ambarcatiunea complexului, dotata cu motor 200 CP, radar, statie radio, sonar, pe care se pot imbarca pana la 6 pasageri si care poate atinge o viteza de max. 80km/h.

Daca aveti un prieten necuvantator de care nu doriti sa va despartiti pe durata vacantei dvs. si care a “absolvit” scoala de buna purtare in societate, sunteti bineveniti impreuna cu el.

Localizare: Complexul de vile Blateni este amplasat in localitatea Baltenii de Sus din jud. Tulcea, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe. Accesul se poate face pe Dunare, pe bratul Sfantu Gheorghe sau rutier, pe drumul judetean ce leaga municipiul Tulcea de Mahmudia. La cca. 25 km de Tulcea, dupa iesirea din localitatea Victoria, veti intalni un indicator rutier care va directioneaza catre stanga, pe un drum pietruit de cca. 1 km, accesibil autoturismelor.

Contact
Telefon: 0241.586.406
Fax: 0241.586.448
Mobil: 0746.180.273
Email: office@rig-service.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>