Pensiunea Byblos – Piatra Neamt Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in moldova cazare judetul neamt cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare piatra neamt pensiune in piatra neamt

 

Pensiunea Byblos

Pensiunea Byblos este situata in Dumbrava Rosie la 1 km de intrarea in orasul Piatra Neamt, pe Dn15 directia Piatra Neamt – Bacau,la 200m pe partea dreapta dupa Dedeman. Pensiunea va intampina cu 22 spatii bine dotate si utilate, cu suprafete generoase oferind un inalt grad de confort: 10 camere cu pat matrimonial si 12 camere cu doua paturi simple.

Capacitate de cazare:
12
10

Album foto Pensiunea Byblos


Facilitati cazare Pensiunea Byblos – Piatra Neamt


Harta zonala Pensiunea Byblos – Piatra Neamt

Descriere Pensiunea Byblos

Dotarea si finisajele camerelor pensiunii Byblos sunt de o calitate exceptionala, cu paturi din fier forjat, cu grupuri sanitare proprii, cu tv prin cablu, internet wireless nelimitat gratuit. Paturile sunt dotate cu saltelute de protectie pentru a asigura igiena impecabila, la standarde maxime. Lenjeriile de pat sunt albe, din material bumbac 100%. Pensiunea va intampina cu 50 locuri de cazare, in camere bine dotate care va ofera un inalt grad de confort.
Unitatea dispune de parcare interioara pazita de sistem de supraveghere. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, spalatorie, terasa, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0233.280.993, 0749.056.056
Fax: 0233.280.993
Adresa: Piatra Neamt


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. andra
    2011-05-20
    21:42:36

    Cea mai frumoasa pensiune la care am fost cazata, conditii excelente,mancare f. buna, iar personalul deosebit de amabil. Mergeti si nu veti regreta nicio clipa!!!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>